Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ах тоа серење, колку пати на сред излагање од дома па сум морал да се прејавувам дека поради лични причини ке доцнам пола саат... :D
Исто така колку пати седејќи у двор сум се извадил од памет пошто баба ми кога СЕРЕ толку јако ПРДИ што и да знаеш дека е она пак те копка да влезеш дома да видиш да не се десило нешто ! :D
А и пошто темава е КОГА СЕРАМ. Епа јас не серам долго седам на шолја околу 3-4 мин, доаЖа (цацко стајл) гомцето, пуштам го,избришам се, загледам шо боја е какво Е и заклучам шо сам јадел последните денови, пуштам вода и си излаваМ ! Aко пак е многу смрдливо Шприцнам со парфемо 3-4 пута разблажнам го и ГГ ! :D

Женските не серат туку какаат :ROFLMAO: :гомце:
Јас кога одам по голема нужда најчесто си го мкнам телефонот си играм некоја игра или си читам по некои електронски списанија,нема потреба да собирам стари весници во вц :D А најчесто само што седнувам се олеснувам,па тогаш немам време за правење ништо.
Таа фазата со читање состав на шампони,прашоци,парфеми,креми одаамна ми помина. :cool:

Ја кога серам, увек има некој што ќе ми тропне на врата(aј побрзај зорт ми е).

...... обавезно ПУШАМ ЦИГАРА! :))))))) или фиљан..... зависи.

јас кога серам правам дебилни теми и прашувам што се дешава другите кога серат.

Ја кога серам, увек има некој што ќе ми тропне на врата(aј побрзај зорт ми е).
Ист проблем имам и јас...Дали бидејќи сеДиме пола час+ :D

Мултитаскинг, читам декларација на шампони и други препарати, мотам со другата рака тоалетна, прам муабет на телефон и дувам во пешкирачот за да се нишет крпине зш ми е интресно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom