Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
слабеам по 2-5 килограми.....омилена поза :
taking-a-shit_design.png

Ја кога серам слабеам по 4 килограми и после во купатилото се оди само со гас маска тие германците шо ги користеле во 2 светска војна !! :D :D :pos:

5. Тврдоглаво Гомно.
- Ваквото гомно сигурно го убило Елвис. Не излегува се додека не се испотиш и поцрвениш од силни напрегања.

Џабе и напрегање и потење абе со палка да то маваш не паѓа, ама пак ко ќе падни прај џглуп и газот живавода ко тула да паднала, да маниш некој со него глата ќе му ја дупниш.

јас кога серам ,не е само серење туку ЗВЕРСКО серење! И јас кога серам (ЗВЕРСКИ) се збираат рој муви :D

Муабет од еден колега турчин што ме насмеа до солзи: На турчин му иде умот само додека СЕРЕ и кога бега од некого :ROFLMAO:
Инаку немам ритуали, брза сум :)

Колку пати ја иам затнато шољата господ знајт... :pos:
Иначе кога серам обично ги читам оние што се за чистење.. некогаш и бројам вкупно колку литри има од сите :pos: Ко ќе паднит гомното е моментот.. убајни. :)

P.S http://www.facebook.com/VanjskiWC ;)

Најчесто кога си серам телефончето до мене и игрици пуцам :icon_lol:

Ја коа серам, прво морам да ислушам 2 3 песни на мп3, па после се препуштам на задачата.. ауу ја тука сум била за да кењам. И за 1 мин најкасно готова сум.
Ама пред да серам се заборавам дека воопшто ми се серело.

ја коа среам у Вардар нема место за мртов коњ да помине :D
а додека ја правам оваја акција... си гледам некој филм на мај фоне,ериксоне :)

јас кога ја вршам оваа акција ги бркам насобраните муви :pos:
а еднаш ми се случи да не сака да иде то срањето смрдено - морав леген (со вода) да полнам па да потурам ама то е кога има должина скоро колку тастатура и тоа мултимедијална :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom