M
marko 1996
Гостин
Па неам некој посебно така глупости само еднаш запалив 6 столици и пола дрво , и само шо на луѓето на сред улица им го вадев ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас не сум имал ќејф по цуцлички ама, пак, затоа сеа надокнадувам :icon_roll
Eднаш цела фамилија ме барала и не можеле да ме најдат, а јас во визбата затворен и тропам на капаците...штета што не испаднало некој музичар од мене 

.А со братучетка ми редовно се тепаах.Она сакаше да ме шминка, јас не даваах.Ама она похолема од мене, посилна, и шминкаше ме.И после јас плачеех хаха.А памнам она на баба ми штиклите коо ке ги облечеше...одзад 20 сантима има уште 1 нога да се стае ама битно она штикла носе
.А јас уште од тугај си беех тренерката/патиката/фармерката и спортски тип сум по топката.А мразам барбики.Мојте ми купувале да ме терат да си играм со барбики и кукли(додуша у собата уште стојат дел од них, мрзе ме да ги раскренам) а јас памнам на излозите по колички се залетуваах
.И со братучед ми у дворо дрибљааме се фудбал, и имаше колички повлечеш ги на зад и после они сами тргнат на пред.Е со тие колички колку сме се тркале значи...еххх колку работи ми фалиле од детството