Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Абе на велико фаќа кривини, ама менталниот склоп му е пореметен се му е собрано и полудува секоја емисија што се вика...

Втор пат го глеам годинава, еднаш го гледав кога се отвори театарот, цела емисија потроши за таа бајка од театар како била совршена или не знам што, да не знае човек дали да се смее или да плачи, па раскажуваше како влегувал, текот на претставата...да не знае човек каде живее да си речи дека се е овде идеално.
Максимално е тргнат на пропаганда, не знам колку треба да си шутрак за да падниш на вакви ниски и несоодветни говори за на телевизија.
Убаво си рече Леандра, ќути Јанимир, мрси го то устето дури имаш мевце, ако се смени власта песојте со маст не де јадат.
Најмногу се нервирам кога слушам дека меша религија, се на се очај.

Братоубиствена пропаганда осмислена надградена и проширена.....

Кој закон дозволува овој да провоцира и да шири омраза помеѓу народот? неговите работодавачи?
знаеме сите дека овчарот како свири со кавалот офците така играт......
Да не живеев во оваа издркотина, и да некој ми кажува што се случува и од кого пати а од кој мисли дека пати македончето, ќе му се смеев за истресените глупости, но за жал тука сум и сведок од прво лице дека глупостите не се лага, туку се жална вистина за еден моронски народ.
Македонче=офца, еве ни ставија дебили на телевизија да не пцујат и омаловажуват, и дка тоа е за наше добро да знаете сите.....

Чисто ме интересира ако некој моментално гледа ЈБ, дали тоа Јанко носи од оние саатите на Самсунг Gear или грешка сум ?

Чисто ме интересира ако некој моментално гледа ЈБ, дали тоа Јанко носи од оние саатите на Самсунг Gear или грешка сум ?
не му е самсунг геар .... му беше у емисија еден за презентација и му подари еден часовник со лед диоди ... го има 2 години ... ваљда Корејци трансворп правеле у тоа време ...
--- надополнето: 27 декември 2013 во 22:37 ---
не му е самсунг геар .... му беше у емисија еден за презентација и му подари еден часовник со лед диоди ... го има 2 години ... ваљда Корејци трансворп правеле у тоа време ...
проклетство а баш мислеше да пљукаш дека му платил некој за саатчето аа ... те фатив ... тиииии :LOL::cautious:

--- надополнето: 27 декември 2013 во 22:37 ---

проклетство а баш мислеше да пљукаш дека му платил некој за саатчето аа ... те фатив ... тиииии :LOL::cautious:

Ја ако сакам да пљукам нема за саатот да се фатам. Човекот е плоден за материјал за плукање и без саат ако е :D

Ја ако сакам да пљукам нема за саатот да се фатам. Човекот е плоден за материјал за плукање и без саат ако е :D
не бееееее .... Армани сакоототот ... да да да .... сигурно и за точакот .... за точакот ... оууу мај Готттт ... ајде пиши таму .... као и повеќето ... неееееееееее

не бееееее .... Армани сакоототот ... да да да .... сигурно и за точакот .... за точакот ... оууу мај Готттт ... ајде пиши таму .... као и повеќето ... неееееееееее

За ова има две објаснувања:
1. Ти си Јанко уфрлен тука на форумов
2. Се појавила заразна болест што предизвикува да „одлепиш“
:icon_lol:

капацитетот на актуелнава власт
Истото би го кажал и за опозицијата.
на народот му се прави букаке од страна на политичките "елити"(читај душмани и продадени души).
Само се надевам, верувам во денот, иако нема никакви показатели дека тој ден некогаш ќе дојде,да видам еден од тие мајмуни кои не ебат во мозок да виси обесен за мадињата на Букефал. Зашто тоа го заслужија, сите до еден. Но нека е барем еден, колку за промена.

Какви се тие политички елити?
Што се тие политички елити?
Од каде дојдоа?
Чиј производ се?
Дали е тоа некоја туѓа, мистична сила, за нас неразбирлива, за да ние слободно можеме да се амнестираме од причините, од последиците и од одговорноста?

Untitled_jpgjanko.jpg

Лепотан! :pos:

Какви се тие политички елити?
Што се тие политички елити?
Од каде дојдоа?
Чиј производ се?
Дали е тоа некоја туѓа, мистична сила, за нас неразбирлива, за да ние слободно можеме да се амнестираме од причините, од последиците и од одговорноста?

"Господата" во костуми кои беа платени и вработени за да работат во мој и твој и во интерес на целиот народ а кои и направија реденка на државата за овие 20 години. Знам, клише е, романтично наивно е, но сепак така требаше да биде.

Истите тие на кои им тече мед и млеко од устите еден месец на секои четири години а после продолжуваат со јадењето гомна бидејќи подобро и не можат, а пред се и не сакаат оти така им чини. А и зошто би сакале кога е многу послатко да си го изнајмиш чмарот и да живееш хедонистички, па мораше да се направи поделба и раслојување на народот по илјадници основи за да докажат уште еднаш дека Цезар сепак бил во право и кажал една апсолутна вистина и да можат да продолжат со букакето, на кое му се придружија и планинците и се ова спонзорирано и во соработка од олигарсите. Тоа им одеше добро овие 20 години, до тој степен што веќе сме дојдени до стадиум каде ситуацијата е толку безизлезна и депримирачка, што ти доаѓа да се упукаш и да си ги скратиш маките, бидејќи си дошол до една ситуација да бидеш нешто налик на коматизиран инвалид врзан доживотно за кревет кој преживува на цевче, само колку да не умре.

Да, тие се производ и рефлексија на народот, кој ете имаше несреќа по некој сплет на околности поради наивност, немање никакво национално чувство и државотворен капацитет да биде жртва на проклетииве. Сега е веќе касно, јас не гледам решение, иако можеби конечно луѓето сфатија со каков шлајм си има работа. Затоа ми останува само зрнце верба, иако веќе сум ја прифатил реалноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom