Јадење кај баба

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
баба ми прави најубави јадења....аааа нејзината српска пита со 10 јајца и пола кило сирење....аааа нејизината обланда....нејзината торта со ораси....ааа нејзиното кофте во сос...нејзиниот гувеч.....бабоооооооооооооооооооооо јас доагам спремај трпеза

п.с бабо те сакам

Освен што не се помирува со фактот дека јас не сум секогаш гладен и би требало да јадам најмалку 932932 пати на ден, ја сакам баба ми заради нејзините јадења, ма тоа зелници, домашно кисело млеко, зимници...ммм...немојте на оваа тема повеќе ми се пријаде, а утре моите одат кај баба ми а јас неможам :toe: :(

баба ми прави најубави јадења....аааа нејзината српска пита со 10 јајца и пола кило сирење....аааа нејизината обланда....нејзината торта со ораси....ааа нејзиното кофте во сос...нејзиниот гувеч.....бабоооооооооооооооооооооо јас доагам спремај трпеза

п.с бабо те сакам

Хехе и јас идам:wink:

mmmm najvkusen komat na cel svet, sarajlii,gibanici,kolpite,bakardan,kadaif.....se na baba e vkusno

Најдобра пита прави. Секогаш за мене прави цела тава зашто знае дека ке ја изедам цела.

ауууу какви пити праи. Па како спанак прави па тава со ориз и компири.
ммм чоколадна торта и падобранци, пченица и блаклави, лазањи, тортелини, кофтиња, ролати со месо ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
ми се јаде :D

Баба ми најдобро знае да праи јуфки , помфрит , тие нејзините пити .. А знае и некои торти .. Мада коа ќе отидеме сите тамо пола остануе ... Незнам зашо :pipi:

ееепа и баба ми правеше најубави јадења најубаво ми беше кога јадев кај неа ама неа сега ја нема така да :(:(:(:icon_frow

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom