ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
не се нервирајте,кривични нема да има.нема некој сам себе да се осуди.

Токму така, добра беше акција финансирана и спроведена од тие кои требаше.
Инаку ова со пратенициве. Ќе се дознае кој каде бил.
Мала е Македонија, си се знаеме. Добро ај не е мала, има уште 3-4 дела, за да биде цела.

Токму така, добра беше акција финансирана и спроведена од тие кои требаше.
Инаку ова со пратенициве. Ќе се дознае кој каде бил.
Мала е Македонија, си се знаеме. Добро ај не е мала, има уште 3-4 дела, за да биде цела.

Леле, ај ве молам!

Ако може да дознаете кој пратеник каде бил по одмори, ќе биде јако!

Е *тоа* да се стави на плакатите! Ако некој бил во Грција, да се стави на плакат, да се пишува по весници, да се објавува насекаде!

Плакатите ќе ги скинат, весниците ќе ги цензурираат... Ама ај нека се понадева некој пратеник, што бил во Грција, дека народот после тоа пак ќе го гласа... Тешко нему.

koj otide vo grcija na odmor toj e najgolem predavnik koa ke se vrakaat treba da gi precekame i da gi masakrirame posle neka ne nosat nas vo hag mame im ...

Abe luge ne e samo odmorot vo prasanje ne gledate kako grcite ne degradiraat ovdeka vo nasata zemja iskoristuvaat rabotnici kako robovi rabotat po 14 saati za plata mizerna od 100 evra i uste ke slusnes muabet ami tolku tolku koj ti gi dava poveke od ic . i posle ke se praime makedonisti i patrioti sami ne se pocituvame a sakame drugite da ne pocituvaat i prifatat.

Zeko ne misleshe li da postavuvash prashanje Dali imame nie Dostoinstvo.
Milion pati sme go zborele problemot milion pati sme rekle da taka e milion pati sami sme se zafrnale.
Gopsodinot Tinejxher koj ne bil vo plan koga nie sme jadele kotek i toa tezhok doagja i te tera u pm.
Zoshto?
Ne e deka ne znae no e deka nikogash nema ni da znae.Ako celi ovie godini agonija zafrkancija j*** u d** ne mu pruzilo nekakov smisol na toa koj navistina se neprijatelite onda jebesh ga i pak doagjame na toa nasheto.Go znaesh ti koga se prashuvame dali nie .......... .............
:salut:
Tи и поготово јас...
сме изгледа ептен лоши и нервозни како учители пријателе.
И тоа ни се враќа највероватно како бумеранг по глава.

Затоа што додека ние играме на варијанта...
о.к. незнае?
ќе научи.
Животот ќе му ја покаже лекцијата.
Некој доаѓа и го пуни со скрос погрешни информации и констатации истиот тој тинејџер...
кои што после тоа е 1000 пати потешко да му ги избиеш од глава.
:toe:
Ама...
грешката е моја и твоја.
Затоа што премногу веруваме на моќта на дотичниот тинејџер да препознае точна од фалц информација. :wink:

Ja sakam Makedonija,taa mi e vo krvta.Ke napravam se da ja vidam ispravena i gorda.Za Makedonija bi go dala i zivotot ako toa se bara od mene.Mnogu golemi Makedonci stanaa Bugari za da moze bez vizi da patuvaat i za ubav avtomobil,a tuka mi se kazuvaat patrioti.Pa mislam poveke od 50% avtomobili imaat BG tablica.Kade im se idealite za Makedonija.Vo makedonija ne se zivee dobro,go znaeme toa site.Ne mu e lesno na Makedonecot so mali plati,edvaj krpi kraj so kraj.Mu se ezi kosata na glava koga na vesti nema den a da ne se objavi deka se pokacuva nesto od bitna vaznost za obicniot graganin.No ,poveketo si ja sakame Makedonija i toa ne go objavuvame na golemi zvona.I ne razmisluvame da ja napustime Makedonija ni za letnite odmori(odmor ni nemame).Ostanuvame tuka na ova parce makedonska zemja,sekoj vo svoeto mesto.
Pustite gi tie od Sobranieto,neka setaat,mozebi ke donesat nekoja ideja kako da mu ja podobrat idninata na graganinot koj gi izbral.Pa sram da im e ni ne sednale na stolceto a baraat diplomatski pasosi.Mozebi koga ke zgusti da si ja letnat zosto mnogu si ja sakaat Makedonija,a uste poveke makedonskiot graganin koj gi izbral.

Не знаев каде да пастирам, па мисе виде тука како добро место . . . ако не чини . . .

Зошто ова е како што е ?

Тука

Запазете горе од што е преведено . . .

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

со свој камен по своја глава, милиони евра се оставаат во грција , па после имале силна пропаганда,е ке имаат, да бевме идинстеве и ги бојкотиравме во секој поглед друга песна ке пееја сега грцива така може само да се нервирам колку некои луге не си ја сакаат и почитуваат својата земја

PORANESNA MAKEDONSKA REPUBLIKA GRCIJA ( GRCIJA E MAKEDONIJA ) i da znaete deka cel svet go znae toa samo sto nikoj nema hrabrost da go kaze toa pa duri ni nie samite

се надевам дека еден ден CIA ке го покаже досието МАКЕДОНИЈА ,па ке има ја затнеме муцката на грциве......(најважните документи се во нивните архиви)

Добра пропаганда.Никоаш нема да одам во FORG :helou:

ja sakate makedonija a edvaj cekate da mu ja zduvnete od ovaa dupka vo beliot svet, samo tie sto ke ostanat ovde ja sakaat makedonija, site drugi samo na zborovi.

ja sakate makedonija a edvaj cekate da mu ja zduvnete od ovaa dupka vo beliot svet, samo tie sto ke ostanat ovde ja sakaat makedonija, site drugi samo na zborovi.

Традицијата на “здувнување“ од Македонија е создадена одамна па и на некој начин тоа ја одржало Македонија (дијаспората) кога било најтешко,токму како сега.Македонија ќе опстои само доколку на народот му се овозможи слободно движење барем низ цела ЕУ.
Доколку мислиш дека само луѓето што сакаат да живеат во РЕЗЕРВАТ се единствени што ја сакаат Македонија,биди убеден дека тоа се луѓе кој “цицаат“ од маката на сите други Македонци,затоа ја “сакаат“ Македонија оти на друго место треба да работат за да имаат,а овде треба само да да се лижат на власта и да глумат патриоти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom