DA ja opravduvam i ja poddrzuvam sekoja kampanja ZA piraterijata i poizdrav do TRENDO 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Исклучи капс лок.Mungos напиша:SIGURNO DEKA JA PODDRZUVAM PIRATERIJATA.KOGA BIL GEJTS BI MI DAL MENE 3000 EURA PLATA SIGURNO DEKA NE MI BI BILO NISTO KOGA CE ODVOJAM 200 OD NIV ZA 15TINA ORGINAL DISKOVI.A VO MOMENTOV,SO DZEPARAC OD 8000 DEN. TESKO DEKA CE VIDAM NEKOJ ORGINAL VO MOJOT DOM
A оние другите продаваат мисли кои вредат суво злато!desertfox напиша:само би сакал да ги замолам оние кои се против пиратерија и продаваат демагогија ( и уште нешто од вукајлија тука требаше да кажам ама ми избега)
мислам дека неможам да погодам кога има наводници кога е усно кажано ( не секогаш) ама вака написмено обично ги читам, тука нема -значи:Мистичен напиша:A оние другите продаваат мисли кои вредат суво злато!![]()
123 напиша:Не сум ниту против ниту за.
За нормална цена давам пари. Што се однесува до филмови, не купувам пиратски ама сама си ги копирам од видеотека.
Што се однесува до програми морам прво да видам што најмногу ми користи за моите потреби, па затоа немам потреба да купувам пошто си ги симнувам, е сега ако почнам со некој програм и пари да заработувам, ќе си го купам, до тогаш пиратски.
ОС Виндовс нема никогаш да го купам пошто е скап а покрај него треба уште милион програмчиња да купам, додека линуксот го начекав за помалку од 10 евра и си го купив.
OBDN напиша:Hmmm... pa imas opcija za proprietory Linux koj kosta pari. Jas kolku sto se razbiram (a ne mnogu), source codo-t na linux e free, shto znaci sekoj moze da go menuva kako saka, shto neznaci deka dobivanjeto na sekoj softver e bezplaten. Free e ama proprietory ako sakash ne ke da e! Mene taka ovie od Red Hat me naucija. Ili me izlazale? Kazuj za da im ucukam eden pesnik u ponedelnik.
Dimitarc напиша:Спуки и гарвилд во право сте, за се што плаќаш има и бесплатна варијанта, ама се кладам дека и вие користите неро!