максовизија
Lunatic
Очигледно уплоадерот бил некој нооб и играта не е целосно сидирана, така да си симињаш до 64% и натаму не може
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудно ми е што досега не сте отвориле тема за изи![]()
Би сакал ако некој знае како да ја играм на пц. знам оти оваа игра е направена специјално за преку телефон ама случајно сретнав на интернет може да се снима, само лошото е тоа што бара регистрација.
Дали некој ја има дома, или дали може некој да ја најде од интернет???
PS. Имам 19 год. сакам барем 1 да се пробам![]()

А кај нас има ли ги овие кодови на сладоледите? Знам оти има наградна игра во србија.Брат еве ти страна www.frikom.com али прво треба да си купеш сладолед фриком затоа што траже код, па така да коа го отвореш сладоледо внатре го имаѓ тој код...позз![]()
па мислам дека ги има купи сладолет и ке видеш мислам дека е од внатрешната страна на паковката(бар така ми каза еден мој братучед)...А па и кај нас има награда игра од фрикомА кај нас има ли ги овие кодови на сладоледите? Знам оти има наградна игра во србија.

од фрикомАма треба да купиш Изи или лора сљадуљед

Мене ми пратија 2 кода преку е-маил и ја пробав игратаako nekoj ima kod neka go kaze da izigram ednas
Иста е како оваа што беше 2рата серија - музеј. Имам уште 1 пат да ја играм. А инаку во мкд ги нема тие сладоледи од фриком што се Изи, досега не сум видел.Пред 3-4 години ја играв играва.Памтам еднаш ја свртив

Дај прати по пп како да ми ПРАТАТ кодМене ми пратија 2 кода преку е-маил и ја пробав игратаИста е како оваа што беше 2рата серија - музеј. Имам уште 1 пат да ја играм. А инаку во мкд ги нема тие сладоледи од фриком што се Изи, досега не сум видел.
wow, seto ova go napravi za izi mizija????
alal da ti e
Ја спаси Лора? Кул![]()
ме заебаваа нешто командите, изгледа во тој момент беше лош интернетот, сепак имав добар резултат, речиси до 2 ниво стасав
Вториот обид ќе биде подобар.Дај прати по пп како да ми ПРАТАТ код