Pinkie Pie
and Deedee
еее немој молим те ко че видам некој каква жена има и каква гној швалерка фајча ми се
и не знам шо видел во незе
и не знам шо видел во незеFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и не знам шо видел во незеТочно, ниту сум пропатила, ниту ќе пропатам така.
Туѓо не сакам, мое не давам. Си постои правна регулатива за се, а јас сум научила ни на мајка ми што ме родила да не и верувам сосема, а не пак, на некој со кој ќе се мажам. Има вљубување, има и одљубување. Чиста сметка, долга љубов, нема ништо заедничко, има мое и твое. Ама тоа сум само јас, нели.
еее немој молим те ко че видам некој каква жена има и каква гној швалерка фајча ми сеи не знам шо видел во незе

озбилно ти велам тру стори и за мажи исто..не можам да ги сватам шо гледа во нив ти не познаваш некој шо од коњ се качил на магаре? барем еден?Вака према ставов си викам дури да го земаш некој на душа (ако планираш брак секако) да си земеш вибратор/и на кој ќе можеш целосно да му веруваш, никогаш нема да те изневери/ат, твој/и ке си биде/ат и нема да мораш да го/ги даваш?
Just sayin...
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:31 ---
Е да бе, за вас жените сите швалерки се грди. Just keep it real...jeez![]()
Вака према ставов си викам дури да го земаш некој на душа (ако планираш брак секако) да си земеш вибратор/и на кој ќе можеш целосно да му веруваш, никогаш нема да те изневери/ат, твој/и ке си биде/ат и нема да мораш да го/ги даваш?
Just sayin...
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:31 ---
Е да бе, за вас жените сите швалерки се грди. Just keep it real...jeez![]()

еее немој молим те ко че видам некој каква жена има и каква гној швалерка фајча ми сеи не знам шо видел во незе

озбилно ти велам тру стори и за мажи исто..не можам да ги сватам шо гледа во нив ти не познаваш некој шо од коњ се качил на магаре? барем еден?
нема таков на сите нешто му фалиРеков, тоа сум само јас. Не знам дали тоа што го мислам денес ќе го мислам и за 30 години.
Убаво си реков.... чиста сметка, долга љубов.
Токму од наведените причини на Пинки, ако живеам во негова куќа (од пред бракот) тој ќе си ја добие, без оглед зошто се разведуваме, што има врска што јас сум ја одржавала може 20 години.
Сите тие работи пред брак средени
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:34 ---
Тогаш значи дека жена му во нешто друго е никаква?
Драга Пинки, ако мене дечко ми во секое поле ме задоволува, емотивно, сексуално итн. немам што да барам кај друг. Мора нешто на овој да му фали, за јас да бидам со некој друг.![]()

нема таков на сите нешто му фали![]()

озбилно ти велам тру стори и за мажи исто..не можам да ги сватам шо гледа во нив ти не познаваш некој шо од коњ се качил на магаре? барем еден?

да не знајш шо да речиш како и да речиш че згрешиш, блазеси му ако му е такаОчигледно не им фали на сите нешто, кога постојат парови кои се верни еден на друг.![]()
На таквите им фали мозокОчигледно не им фали на сите нешто, кога постојат парови кои се верни еден на друг.![]()
На таквите им фали мозок

Ама треба да објасниш, мозок т.е. интелигенција (логичко - математичка) за добра стратегија и планирање како да не бидеш затекнат такаречи фатен (доколку ја сакаш невестата секако) иначе не ќе се секираш да не те затекнат, напротив добиваш фри андреналин раш без грижа на совест![]()
A ако си најдеш домајчинка женичка, па заедно че си прајте генгбенгој, оргији, трисами, четирисами и тако то.
Ох леле , само едно ќе кажам во еден пост убаво кажа за неверството се криви и двајцатаа , точно така бидејќи ако мажот ја изневерил жената имало нешто што не било океј со бракот или врската затоа обострана е кривицата.Точно, ниту сум пропатила, ниту ќе пропатам така.
Туѓо не сакам, мое не давам. Си постои правна регулатива за се, а јас сум научила ни на мајка ми што ме родила да не и верувам сосема, а не пак, на некој со кој ќе се мажам. Има вљубување, има и одљубување. Чиста сметка, долга љубов, нема ништо заедничко, има мое и твое. Ама тоа сум само јас, нели.
И не, за мене никој не е крив, посебно не кога станува збор за неверство. Мора дома на некој да не му штима, за да оди на друго место. Кучево мое за да јаде кај комшиката, или не го хранам дома, или па го тепам и му е страв да дојде.