Изневерувањето како кривично дело

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
еее немој молим те ко че видам некој каква жена има и каква гној швалерка фајча ми се :sick: и не знам шо видел во незе

• Ми се допаѓа
Reactions: oio
Точно, ниту сум пропатила, ниту ќе пропатам така.
Туѓо не сакам, мое не давам. Си постои правна регулатива за се, а јас сум научила ни на мајка ми што ме родила да не и верувам сосема, а не пак, на некој со кој ќе се мажам. Има вљубување, има и одљубување. Чиста сметка, долга љубов, нема ништо заедничко, има мое и твое. Ама тоа сум само јас, нели.

Вака према ставов си викам дури да го земаш некој на душа (ако планираш брак секако) да си земеш вибратор/и на кој/и ќе можеш целосно да му/им веруваш, никогаш нема да те изневери/ат, твој/и ке си биде/ат и нема да мораш да го/ги даваш?
Just sayin...
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:31 ---
еее немој молим те ко че видам некој каква жена има и каква гној швалерка фајча ми се :sick: и не знам шо видел во незе

Е да бе, за вас жените сите швалерки се грди. Just keep it real...jeez :D

Вака према ставов си викам дури да го земаш некој на душа (ако планираш брак секако) да си земеш вибратор/и на кој ќе можеш целосно да му веруваш, никогаш нема да те изневери/ат, твој/и ке си биде/ат и нема да мораш да го/ги даваш?
Just sayin...

озбилно ти велам тру стори и за мажи исто..не можам да ги сватам шо гледа во нив ти не познаваш некој шо од коњ се качил на магаре? барем еден?

Вака према ставов си викам дури да го земаш некој на душа (ако планираш брак секако) да си земеш вибратор/и на кој ќе можеш целосно да му веруваш, никогаш нема да те изневери/ат, твој/и ке си биде/ат и нема да мораш да го/ги даваш?
Just sayin...

Реков, тоа сум само јас. Не знам дали тоа што го мислам денес ќе го мислам и за 30 години.
Убаво си реков.... чиста сметка, долга љубов.
Токму од наведените причини на Пинки, ако живеам во негова куќа (од пред бракот) тој ќе си ја добие, без оглед зошто се разведуваме, што има врска што јас сум ја одржавала може 20 години.
Сите тие работи пред брак средени ;)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:34 ---

Тогаш значи дека жена му во нешто друго е никаква?
Драга Пинки, ако мене дечко ми во секое поле ме задоволува, емотивно, сексуално итн. немам што да барам кај друг. Мора нешто на овој да му фали, за јас да бидам со некој друг. :)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:35 ---
озбилно ти велам тру стори и за мажи исто..не можам да ги сватам шо гледа во нив ти не познаваш некој шо од коњ се качил на магаре? барем еден?

А како проценуваш кој е коњ а кој магаре?
Физички изглед, или идеш кај нив дома, живееш некое време, онака ги посматраш нивните меѓусебни односи па донесуваш заклучок?

Реков, тоа сум само јас. Не знам дали тоа што го мислам денес ќе го мислам и за 30 години.
Убаво си реков.... чиста сметка, долга љубов.
Токму од наведените причини на Пинки, ако живеам во негова куќа (од пред бракот) тој ќе си ја добие, без оглед зошто се разведуваме, што има врска што јас сум ја одржавала може 20 години.
Сите тие работи пред брак средени ;)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 16:34 ---

Тогаш значи дека жена му во нешто друго е никаква?
Драга Пинки, ако мене дечко ми во секое поле ме задоволува, емотивно, сексуално итн. немам што да барам кај друг. Мора нешто на овој да му фали, за јас да бидам со некој друг. :)
нема таков на сите нешто му фали :place:

и да зборувам за физички изглед , и обично таја шо е новата е како да ја наречам некој пуфла шо зад незе има минимум 3 брака и две три деца од истите

Познавам, ама види вака...магарињата полесно даваат и најчесто се подобри во кревет така да...ама shushh:cautious: :D
И јас сум за тоа, ако веќе се изневерува како што вика мајсторот Еди Грифин u fuck Up, u don`t fuck Down бар ко че ја видат жениве швалерката дека е уба и се нема барем да тужат, ќе речат браво бе фраер маж имам. Ама опасноста е тоа што ако е поуба од вас може да западнете во депресија и очај дека сте грди и не ве сака што НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ! (y)

Очигледно не им фали на сите нешто, кога постојат парови кои се верни еден на друг. :)
да не знајш шо да речиш како и да речиш че згрешиш, блазеси му ако му е така

На таквите им фали мозок

Ама треба да објасниш, мозок т.е. интелигенција (логичко - математичка) за добра стратегија и планирање како да не бидеш затекнат такаречи фатен (доколку ја сакаш невестата секако) иначе не ќе се секираш да не те затекнат, напротив добиваш фри андреналин раш без грижа на совест :coffee:

Ама треба да објасниш, мозок т.е. интелигенција (логичко - математичка) за добра стратегија и планирање како да не бидеш затекнат такаречи фатен (доколку ја сакаш невестата секако) иначе не ќе се секираш да не те затекнат, напротив добиваш фри андреналин раш без грижа на совест :coffee:

A ако си најдеш домајчинка женичка, па заедно че си прајте генгбенгој, оргији, трисами, четирисами и тако то.

A ако си најдеш домајчинка женичка, па заедно че си прајте генгбенгој, оргији, трисами, четирисами и тако то.

Да, ама ние зборуваме за ако не најдеш таква исто така и за затекнување, планирање и логично интелигентна математика на стратегија

едит
Прво треба да се дефинира што значи изневерување. Некаде и самата помисла значи изневерување...

Точно, ниту сум пропатила, ниту ќе пропатам така.
Туѓо не сакам, мое не давам. Си постои правна регулатива за се, а јас сум научила ни на мајка ми што ме родила да не и верувам сосема, а не пак, на некој со кој ќе се мажам. Има вљубување, има и одљубување. Чиста сметка, долга љубов, нема ништо заедничко, има мое и твое. Ама тоа сум само јас, нели.

И не, за мене никој не е крив, посебно не кога станува збор за неверство. Мора дома на некој да не му штима, за да оди на друго место. Кучево мое за да јаде кај комшиката, или не го хранам дома, или па го тепам и му е страв да дојде.
Ох леле , само едно ќе кажам во еден пост убаво кажа за неверството се криви и двајцатаа , точно така бидејќи ако мажот ја изневерил жената имало нешто што не било океј со бракот или врската затоа обострана е кривицата.
А дали е кривично дело и дали треба да се казнува , самите се казнети бидејќи како прво таа брачна хармонија којја е потребна ја нема , ако имаат деца си ги понижуваат нив самите и еден ден и двајцата ќе сватат дека биле самите криви за последиците ...да недолжам многу поголема казна од тоа има ли ;)

Жива глупост е изневерувањето да биде кривично дело. Ако некои чувства се повредени треба за кривични дела да одговараат и Саут Парк и Џон Стјуарт и К-15, и ќе нема крај тоа. Меѓутоа не треба да биде кривично дело и од друга причина. Човештвото мора да оди во курац и тоа е единствениот начин да се нивелира. Не викам дека сигурно ќе се нивелира, ама друг начин нема. Перверзиите мора да одат до крајност, либералите да завладеат и со нивните имбецилни мозоци без никаква вредност да ја издигнат гоморизацијата до највисокиот можен степен и од таму да го турнат целиот рес хуманум во амбис. Затоа што очигледно мора сите забранети овошја да се изедат, да си ја ебеш жената во пакет со комшијата додека комшиката ве снима, да си ги пополниш сите можни телесни дупки со анал бидс, плаг инови, негроидни алати и генгбенгови за да сфатиш дека уствари на крајот на денот онаа главната дупка што ти е во душата не можеш да ја пополниш со ништо. Како Роби Вилијамс кој откако изеба, издрогира, испи, изразузда се што можеше на крај реши да пее-Ај џас вана фил риал лав, да фаќа за девојки обични смртнички од супермаркет со надеж дека таму далеку од расипаниот џет-сет ќе го најде тоа што го бара, снимајќи вакви repentance песнички всушност како на крај он го сфаќа гнасотилукот од сето тоа симболично преку инсертирање на зоолошки примероци од фамилија глодари, инсекти и рептили во спотот како нели симбол на гадење, болест, зло, одвратност.
Затоа што такви се луѓето. Дур не го изедат гомното никогаш нема да може да го ценат медот. Секако, ова не важи за тие што им е убаво и со гомната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom