Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеуште не ме нашол таков таксират но ако биде мислам дека ќе го направам тоа.Способна сум.
Во секој случај би му простила заради Brokeback Mountain.Како ме има расплакано тој филм да му се невиди...![]()

Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.Незнам дали има некој КОЈ НЕ БИ САКАЛ ЖЕНСКА му да ги “изневери“ со друга женска. Барем, заеднички интерес ќе имаат![]()
Абе шо се секираш, ќе си купиш страпонче и ќе си фурате филм заедноАбе жена со жена пак е поизводливо, али маж ми да го начекам како ме изневерува со маж е тоа би требало да се види и тоа ќе гледам втренчено, за понатака што ќе се случи не гарантирам![]()

Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Ц ц ц...не е нормален.Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Дефинитивно бил геј....нема друго објаснување....Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Интересно, сите мажи навивате
А што би направиле доколку девојката се заљуби и ве шутне токму поради таа девојка? Дали и тогаш ќе се напалите?![]()