Изневери ме нежно

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би простиле на вашата партнер/ка да ве изневери со личност од истиот пол.

• Да.

Гласови: 39 63,9%
  • Не.

Гласови: 22 36,1%

• Вкупно гласачи
    61
Абе жена со жена пак е поизводливо, али маж ми да го начекам како ме изневерува со маж е тоа би требало да се види и тоа ќе гледам втренчено, за понатака што ќе се случи не гарантирам :rolleyes:

Сеуште не ме нашол таков таксират но ако биде мислам дека ќе го направам тоа.Способна сум.:D
Во секој случај би му простила заради Brokeback Mountain.Како ме има расплакано тој филм да му се невиди...:D

Овој Хју кутриот што ги фрли чевлите, после тој педерскиот филм мораше да го сними Казанова за да си оправи имиџот на љубовџија...

:D

Незнам дали има некој КОЈ НЕ БИ САКАЛ ЖЕНСКА му да ги “изневери“ со друга женска. Барем, заеднички интерес ќе имаат:)
Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Абе жена со жена пак е поизводливо, али маж ми да го начекам како ме изневерува со маж е тоа би требало да се види и тоа ќе гледам втренчено, за понатака што ќе се случи не гарантирам :rolleyes:
Абе шо се секираш, ќе си купиш страпонче и ќе си фурате филм заедно :eek:

Мене ме откачија поради таа работа, што е најтрагично не се работеше за неверство, само отворено кажав дека се палам на жени.

Јебига, никогаш не можеш да знаеш кога ќе налеташ на геј-машко. Повеќе среќа следниот пат,а сигурен сум и дека ќе го израдуваш новиот:cool:

Дефинитивно бил геј....нема друго објаснување....:)

Епа затоа и те откачил бидејќи само отворено си кажала! Наредниот пат изневери го па да видиш како ќе се воодушеви :P:D;)

Интересно, сите мажи навивате :)
А што би направиле доколку девојката се заљуби и ве шутне токму поради таа девојка? Дали и тогаш ќе се напалите? :)

Изневери ме нежно,немој молим те:pos::pos::pos::pos:

Превара си е превара,нема нежна или груба,фати ги за коса гуските и шутирај.

Od ednas homo ne se stanuva! xD
Treba da se prosti, taka i na vas ke vi olesni...trust me ^^

Глупости живи.Да ви кажам нешто,ако мојата девојка има односи со др девојка(значи несакам да коментирам ако одела со машко)Како прво и да ја немаш девојка одма ке видиш нешто не природно кај нејзе.Др работа одма ке станиш лјубоморен и ке увидиш дека не те сакала искрено.Така да со таја личнос THE END.

Интересно, сите мажи навивате :)
А што би направиле доколку девојката се заљуби и ве шутне токму поради таа девојка? Дали и тогаш ќе се напалите? :)

Нормално дека ќе се палиш, пошто е со жена. Само нема да ти се допаѓа фактот што повеќе не е со тебе.

Јас полесно ќе му простам да го фатам со маж, отколку да го фатам со жена.
Бар мажот има нешто што јас немам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom