Изневери ме нежно

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би простиле на вашата партнер/ка да ве изневери со личност од истиот пол.

• Да.

Гласови: 39 63,9%
  • Не.

Гласови: 22 36,1%

• Вкупно гласачи
    61
жената го фаќа мажот/дечкото со најдобриот другар од детството во незгодна поза.......е баш ме интересира како ќе реагира хаха
Јас ќе си запалам цигара мртва ладна,ќе си ставам бурбон и ќе си седнам да ги гледам.:D

Така ја да ја начекам со жена у кревет, абе ќе ја скршам од ќотек. Ќе ја удавам во расолница.
Кај ме изневерува, па и ме вреѓа 'роспијата. Шо сум ја помалку од една жена бе? Шо ќе речат комшиите? "Види го лиглово, женска му ја фатил како се мази со друга жена". Ај да речеш да ја фатам со некој бркат бачко, шо би рекла баба ми "прав маж, со влакна во носот", па да знам дека иако ме изневерила и у секој случај ќе јаде ќотек, бар со ѕвер ме изневерила, со што се подразбира дека и ја сум бил ѕвер, па не морало да ме вреѓа со нежни типчиња шо пишуат поезија или, недај боже, со жени.

Чекај не контам демек да ме изневери со Женско?

:pos: Насловот, кај може неверството да биде нежно?:confused:
Неверество никогаш нема да простам, дали ќе го направи со жена или маж, за мене е исто.

само ако се покај и ја викни другарката заедно да си простиме.
инаку скраја да е, ако сака да експериментира можевме и во тројка.
не знам машко кое не би се сложило на таква варијанта, а башка исто така не познавам машко кое нејки да гледа лезбејки кај што се.... ајде сега да не станиме вулгарни.
во секој случај заебано:cautious:

Хмммм, а мене вечна мистерија ми беше одгатнувањето на стиховите на Ш.Ш.-Јер и кад ме вараш ти ме вараш најбоље. Сега текстот има логика Иначе баш ме интересирa како Нептун Гејт, Лејди Квир и останатите фалусољупци би одговориле на темата.

Е тоа веќе е нелојална конкуренција. Јас ќе го тужам.

А ха, сигурно.
Сеуште не ме нашол таков таксират но ако биде мислам дека ќе го направам тоа.Способна сум.:D
Во секој случај би му простила заради Brokeback Mountain.Како ме има расплакано тој филм да му се невиди...:D

mene da me izneveri abe uste da mi se smeat u lice kakko ja ebat pred mene i use da ja ebat magarinja i kucinja ima d ja ja ubijam fuckat!

Јас секој ден се молам да се случи тоа, да ме изневери со сдруга женска за да и простам.

Незнам дали има некој КОЈ НЕ БИ САКАЛ ЖЕНСКА му да ги “изневери“ со друга женска. Барем, заеднички интерес ќе имаат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom