Изненадување за најдобра другарка

• Креатор на темата Креатор на темата EnGyyy
  • Време на започнување Време на започнување
Со продужеток за у з*дник и екстрим пауер батерии? о.0"

so nema da procitam ...... so site vaka ako gi slavis denovite koga si se sretnala eheee...sekoj den za nekoj poklon treba da kupuvas. Okej! Procitav najdobra drugarka ti e. Aj da bese za decko da prasuvas so da mu kupis da razberam nekako ama za drugarka ... ne mi lepe rabotata

16 години :)

Знам дека ја би требало да знам али работата е тоа шо од време на време ја изненадував со нешто и сеа баш кога сакам посебно да ја изненадам не ми доаѓа идеја. :/

Ух 16 годинки.... малолетно...
Ако сакаш за 2 години да ја изненадиш, викни ме мене

Укради му го дечкото,ептен ќе ја изненадиш :pos2:

Па повод, година од нашата прва средба (А)

Да не е случајно 1ви септември? :pos::pos::pos:
упс, можеби и е, како и да е треба самата да знаеш како да ја изненадиш, тебе ти е другарка не нас, ние можеме да ти кажуваме опши работи што ствар на вкус е тоа дали сакаш или сака она тоа. ОСтави простор, можеби она тебе сака да те изненади ;)

Златна нараквица
парфем
некое убаво ланче
шминка итн.

Најбоље варијанта ти е најомилената ваша слика да ја ставиш во добра рамка и да и ја дадеш а друга варијанта некоја алкичка за рака да и земеш со одредено знакче кое ви е заедничко на вас или пак ве потцеќа на еве таа една година дружба....има доста варијатни али претежно јас овие сум ги праела

Според мене најдобро изненадување е да и поклониш слика од вас двете урамена:pipi:
Се сложувам со VeS .. само гледај сликата да биде голема и во голема рамка и со посвета. Мислам дека тоа највеќе би ја израдувало. Иако е ситница ќе биде задоволна и со толку.:pipi:

vodi ja doma,i predlozi i koj ke legne prv na spienje utredenta da se soblece cel/a:)

p.s koristi ja vecerta:helou:

Поклони и виножито. <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom