Изнајмување на стан во Скопје ве молам за помош(ИТНО)

• Креатор на темата Креатор на темата Blackcomb
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јуни 2009
Мислења
303
Поени од реакции
296
Ми треба мал стан за еден пријател мој кој ќе студира медицина. Дај кажете кај има ефтина станчинње зошто детето не е до пари. Максимум сума што може да плати е 70 евра. Ве молам за помош.:)

Другар, тешко до стан за 70 евра во Скопје, ептен отидоа во qрац цените последниве години...

Ми треба мал стан за еден пријател мој кој ќе студира медицина. Дај кажете кај има ефтина станчинње зошто детето не е до пари. Максимум сума што може да плати е 70 евра. Ве молам за помош.:)

Судентски дом. За помалку пари и храна е колку толку обезбедена.

За 70 евра едино се исплаќа со уште 2ца цимери во стан со две спални со месечна кирија од околу 210 евра.

Или може да најде само соба за тие пари. Има многу станови или куќи во кои ги издаваат собите одделно

Адреса: vednas do mrtv
Цена на изнајмување: 50 EUR
Површина: 24 m2
Локација: Скопjе, Скопје

se izdava soba za studenti do mrtv
nadica: 075240457

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/636398?searchID=1056445&Idx=1

Тамам сакав да речам нема за 70 евра, коа кликнав на линкот за пазар3 и еве ти. Иди провери ја собата :)

Иако да, ќе најде некое гарсоњерче - може солиден стан со 2-3 цимери да најдат за 200 евра и ќе им се фати по 50 евра од човек + сметки.
Највеќе се исплати.

Што ви е бе, цените во Скопје ова лето се повисоки од 30-70 евра за цел стан, каде тоа стан од 70 евра, моеш само соба и ништо повеќе.

Eve od mene. Dvosoben stan vo avtokomanda vo nova zgrada.
Vseliv od deneska,cena do nova godina za 6 meseci 100 E ili priblizno po 1000 den.mesecno.
Treba cistenje i nekoj sitni popravki bideiki e stanot ROGOLDISAN ( ne od mene)
Ima zasebna soba-kujna, + kujna na eden balkon,+ ubava terasa na istok.
Na tivko mesto, karsi veterina vo nova zgrada.
Cena od Nova godina za naredni 6 meseci po 30 E... ili 2000 denari,potoa zdravje ke vidime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom