во места како Картел,Колосеум,ХардРок,Тренд,кафулињата на кеј,Македонија,кафулиња поред улица од една страна а до нив одма се слуша бучава од работењето на мајсторите(Броз,Карма,дел од кафулињата до Дебар Мало) СЕ ИЗЛАГА за да НЕКОЈ БИДЕ ВИДЕН!!а тоа е околу 70% ос младинте кои излагаат во Скопјево???
-Колосеум- имаше порано добри техно журки,но последно време се поголем број на луѓе што идат,само шетаат по дискотеката,ич ку.. не ги боли за музикта,ДЈот,не гледаат да направат добра атмосфера за да дојде пак тој ДЈ,ЕДНОСТАВНО сакаа само да бидат видени,и после од нив произлегуваат мислењата од типот на Журката беше срање,имаше мн гужва,се било издрогирано итн
-ХардРок исти курац,но само во рап верзија,едино во оваа дискотека е тоа што има повеќе луѓе кои се журкаат на рап изведувачите отколку што има "шетачи",
-Картел,не можам многу да зборам за ова место,зашто многу ми е селјачко,на некој начин добро е тоа што не се плаќа влез и што цела турбо-фолк,селјачка и курвинска раја е собрана
-Тренд најпоштено си тера шема како најелитно место,почнаа да прават секој ден одредена забава/журка,но фаците што идат таму,повеќето се отидени да бидат дел од таа шема отколку да уживаат во добрите сетови и миксови на ДЈ што ја прават забавата
-Кафулиња на Кеј-многу добро место за лаф муабетсо друштво,едино што ме нервира е тоа лимовите што ги поставија и се загради погледот кон Вардар,но и многу високите цени што ги има,но тоа на некој начин е Ок,нешто во стилот на другите Европски градови,за да пиеш кафе во центарот ќе платиш малку солено,
-Кафулиња на Македонија се идеално место да те видат
-Кафулиња во дебар мало-не ми е јасно како можеш да седиш на улица каде што има прашина и бушава од коли и автобуси,слушање на бурмашини од околните згради кои се прават, и на најсмирен начин да си водиш лаф муабет......поубаво ќе отидам во,кафулињата кај млечен,Бисер,Матка,Ергела итн за да си направам релаксиран и убав муабет отколку таму да седам
-кафани- не можам за нив да зборам многу зашто таму 100% не идеш за да бидеш виден,туку да се начукаш
-Кастро,Хавана,Миднајт,Маракана се Ок клубчиња каде што пред се идеш за добра журка/провод и свирка отколку да БИДЕШ ВИДЕН
толку од мене:helou: