А ова чисто онака...колку да има Зеко слика покрај знамиња...
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1373178&postcount=1
Не бе...Убаво ти реков...лажеш за очигледни работи...шо да кажеме за останатите....:kesa:
Види бугар...
немој мене по бугарски да ме играш и да ги извртуваш муабетите откога се веќе направени и завршени, и од кога е кристално јасно дека твојот став е еднаков на една голема кругла нула која што подржува и цели да ми претстави за македонски херои слуги на бугарскиот двор.
Немам јас многу-многу што да зборам со тебе...јас пет години сум се расправал со бугари у Бугарија по тие прашања,со одродените `синови` на Македонија не би ни да почнувам да го правам истиот муабет.
Бесцелно е.
А за `постановката` (по бугарски е местенка) која што сега си ми ја спремил,јас никаде и никогаш не сум кажал дека ген.Стојков не е дел од МЦИ.
Али јас не сум негов човек...

може некако да го сфатиш тоа?
И би те молел кога немаш веќе чест и си решил да ме каљаш мене максимално,него да го оставиш настрана од нашите недоразбирања.
Многу е просто:
Зеко... не е еднакво со Стојков.
Колку за тоа што он мисли за тебе... ќе се потрудиш сам да си дознаеш.
За да имам слика сум се сликал со знамињата?

ЛОЛ...твојата наглост крај нема.Немам коментар... на чест нека ти служи.
И уште нешто.
Јас може да се карам до бесвест и назад со тебе...
ама никогаш чисто заради тоа што почитувам правила на игра нема и да пробам да ставам твоја слика,да спомнувам мајки и татковци,или било што друго околу тебе.Ако не приметуваш... името не ти го спомнувам,не па друго.
Биди бе маж еднашка...само еднашка.
И одиграј според правила.Чак и тогаш кога немаш аргументи и си победен.