Z
Zona Pelucida
Гостин
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.и повеќе од убеден е
Серете,серете и пак на крај СДСМ газот ќе ви го избрише!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.и повеќе од убеден е
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро не туку ми глуми сега тука патриот и спасител ебаве тоа комунистите ебавеАбе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро
абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро не туку ми глуми сега тука патриот и спасител ебаве тоа комунистите ебаве
а ти у село живееш????.....незнаев дека Прилеп е селоSe izdishija od sela osvojuvanje.
за да докторираш и да станиш универзитетски професор треба да си и повеќе од писмен а за прост незнам кое тие мерило тука изгледа сите што не се со Љубе се прости
преиспитај си го мислењето
Se izdishija od sela osvojuvanje.
Ја па мислев гласаат за Титови леви силиНајголема грешка на ВМРО е тоа. Ги нарекува СДСМ комунисти. Јас сум социјалист по убедување ама ги мразам СДСМ. Тоа е збир на предавници, елитисти и џган. Тие се се само не комунисти.
Само заради оваа етикета СДСМ има на секои избори 50-100 000 гласови од пензионери и постари луѓе што во нив ја гледаат Југославија.
Ја па мислев гласаат за Титови леви сили![]()
Живеам во Карпош, сум зборувал со многу постари луѓе и викаат вака: Не знам за кого да гласам ама овие ВМРО многу ме нервираат со тоа комуњарите ова комуњарите она а и плус многу се прости, ќе си гласам јас за СДСМ.
Јасно ми е тоа човек и за социјализмот ми е јасно како општествено уредување кама сдс да беа правилни социјалисти.......Најголема грешка на ВМРО е тоа. Ги нарекува СДСМ комунисти. Јас сум социјалист по убедување ама ги мразам СДСМ. Тоа е збир на предавници, елитисти и џган. Тие се се само не комунисти.
Само заради оваа етикета СДСМ има на секои избори 50-100 000 гласови од пензионери и постари луѓе што во нив ја гледаат Југославија.
Многу добро гледам кој станал доктор. А во Македонија има многу начини да станеш доктор на науки. Како Иванов стана ќе треба дополнително да се утврди. Истото важи и за Нано Ружин. Како навистина успеаја двајцата да бидат доктори на науки мене ми е дефинитивно мистерија.