Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
види нас ни треба со искуство претседател посебно во криза како ова и со проблеми као овиеse slozuvam....DA covekot ne e iskusen vo politika.
no mislam deka barem nekoja prednost e sto nema bogat opis zadnego(najblago somnitelen)
добро бе не ги гледаше темите кадешто имаше фотографии од мобилен на гласачки ливчиња ?
Мислам треба ли нешто повеќе да кажам иначе има решение за тоа ....просто мобилните у корпа пред да влезат за глсање и крај чувар еден да пази .....
Иначе имаше цели написи кадешто се барале броеви адреси итн на луѓе кои ќе гласаат за вмро,потоа се збореше за злоупотреба на мобилнината технологија ....
иначе никој не може да докаже пошто сите се плашат ....
cekaj sega neli i dodejka bese B.C prezident imavme apsolutna vlast...taka velea SDSM![]()
види нас ни треба со искуство претседател посебно во криза како ова и со проблеми као овие
Иначе се збори дека радикризава ќе изчеснуваат држави а богами и нови ќе се создаваат па сеа ти рачунај
знам дека не е едноставно ама барем да помачат малце а не вака ...Марсовка....знаеш што...ако некој решил да си го продаде гласот ќе си го продаде, па ти ако сакаш 100 специјалци стај на избирачко место. А за чувар......уште чувар фали на некои гласачки места што имаат површина 2 на 2 со неколку набљудувачи, избирачки одбор па ќе се напраи гужва и ете ти совршена атмосфера за фалц избори.
Не е така едноставно колку што мислиш.Мислиш дека знаеш некои работи ама уствари појма немаш.
знам дека не е едноставно ама барем да помачат малце а не вака ...
види нас ни треба со искуство претседател посебно во криза како ова и со проблеми као овие
Иначе се збори дека радикризава ќе изчеснуваат држави а богами и нови ќе се создаваат па сеа ти рачунај
не фрле бре ....iskusen kako frce koj za malce i nas ke ne prodadese za roleks??????
SDSM nemaa dobar kandidat..iako e iskusen ama negoviot profil ne odgovara na covek koj bi zastanal cvrsto zad interesite na ovoj narod
Па кој курац и да било така, затоа СДСМ ги изгуби изборите, пошто народот сфати дека се дебили, а ти имаш потреба со вршењето споредба и ВМРО да го правиш дебилна партија а неговите следбеници дебили???
До кога партијата на власт ќе биде толку идиотски настроена да мисли дека и успева муабетот “и претходните исто правеа“.![]()
не фрле бре ....
било кој знае барем да гукне како што треба боже поможи ама човеков ќе треба да држи говори пред политичари од други држави тој не претставува у надворешната политика
Дај Боже џони...Дај Боже.Наскоро трн, наскоро.
Уште да си малце самокритичен и супер ќе бидеш. Ниту реплицираше на мојот пост за партиски вработувања а и сега ова.....ВМро имаат 62 пратеника, влада со доминантен премиер , судството зар е потребно да зборам чиво е.....сечие е...но вмро дефинитивно ја има силата да изврши притисок и сега 55 општини.Е ако тоа не е апсолутна власт незнам што е.
se deбили се ....he...nemoj taka debili:nenene::nenene::nenene:
oni uspejaa za nekolku godini da razgrabat sve zivo i divo od nasava ni drzava a ti gi narekuvas debili...more pametni se oti u nivno vreme(zboram za tranzicija) bese gordost da napravis prevar,dubara ujdurma zagovor.....
ajde de gwujo ke mu prenese marketing orientacija...a moze li nekoja programa od c++ da mu vnesat pa da odi po instrukcii:wink:
Дај Боже џони...Дај Боже.
Извини Правниче, не сум ја видел репликата, посочи ми каде е па ќе ти одговорам.
Што се однесува до 62та пратеника, 55(+Скопје) општини, набитното во сето тоа, и надоброто е што народот така одлучи! Затоа сите страшила со реплики од типот „фашизам“, „апсолутна власт“ и дрн дрн јаренца - не држат вода.
Судството треба да е, и е независно. За тоа мислам дека нема ни потреба да навлагаме.