Избори 2009 - ВИСТИНСКИТЕ кандидати!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
bruslicopymy6.jpg

Хаха ... најбоље се ... чек сеа ја ќе напраам едно ...
Иначе мојот глас иде за Чак ... оти неќу да наебу ... хаха

хаахахаха секоја чест!
Ме насмеавте супер од сабајле:pos2:

Мачка ви питерина ме однесовте во интензивна нега од смеење. Уште Боки 13 фали...

Јас мислам дека треба на Груевски и Црвенковски да им ја дадеме темава да ја ѕирнат пошо очигледно стварно немаат идеи за кандидати.

Во пресрет на менталниот пекол шо не очекува (океј, за кого како) мислам дека не е лошо малку на креација, хумор и сатира да ја затераме. Без непотребни коментари, ставајте ваши дела :) Или, давајте предлози на фотошоп, корел или мспеинт маестра да изработат :)

Еве ги моите предлози за кандидат за претседател на Македонија, и градоначалник на Скопје.

betmenposter1tr8.jpg

supermenpostergg2.jpg

Бетмен го имаме, ама Робин земал бугарски пасош.

super_hero.jpg

Бетмен го имаме, ама Робин земал бугарски пасош.

super_hero.jpg

Знајш дек Робин (Дик Грејсон) умират, ама идат нов робин после него... и eventually, цртачите одлучија сеа при крајот Робин да го убијат Бетмен.

И фама се дигна.

Fly Robin fly, up up to the sky :)

Него, да ве информирам, најкреативните, ако се добро изработени, ќе ги ставиме на насловната страница на порталот на денот на изборите, или воочи него.

Ако сакате ваше дело на насловна, активирајте се мајкуму :)

Јас мислам овој ќе тепа...за него и гласам :):):) Да ве видам...кој друг е за БОРАТ :pos::pos::pos:
91089698zs2.png

caknoris.jpg
Оваа е појака ! дај соберете гласови зашто ако не го избереме лошо ни се пишува! ЈБГ јас уште неможам да гласам:tapp:

Kaко бе никој не го кандидирал Ерик Картмен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom