Избор за пренос на натпревар од ЛШ на Канал 5+, вторник 3. ноември

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој натпревар би сакале да го гледате на Канал 5+ во вторник 3. ноември?

• Баерн - Бордо

Гласови: 75 34,7%
  • Макаби - Јувентус

Гласови: 33 15,3%
  • Манчестер Јунајтед - ЦСКА

Гласови: 32 14,8%
  • Бешикташ - Волфсбург

Гласови: 9 4,2%
  • Олимпик Марсеј - Цирих

Гласови: 3 1,4%
  • АПОЕЛ - Порто

Гласови: 4 1,9%
  • Атлетико Мадрид - Челзи

Гласови: 60 27,8%

• Вкупно гласачи
    216
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Изборот на момците од нашата Спортска Редакција ми е познат...не знам , дали да ви го соопштам или ќе чекаме до Понеделник до 12 час?

Што се однесува до ситуацијата во Среда, таму е многу чиста...се гледа и од вашите гласови...ама овде, е стварно интересно...

Сепак ќе бидам фер и ќе почекам до крај, инаку мојот глас до дадов за Бешикташ, зашто знам дека ќе биде топ фудбал таму...ама од овие , двете утакмици , за кои се кршат копјата, јас сум за Баерн

Не кажувај го изборот на Спортска, нека се развива блага напнатост до понеделник :)

Изборот на момците од нашата Спортска Редакција ми е познат...не знам , дали да ви го соопштам или ќе чекаме до Понеделник до 12 час?

Што се однесува до ситуацијата во Среда, таму е многу чиста...се гледа и од вашите гласови...ама овде, е стварно интересно...

Сепак ќе бидам фер и ќе почекам до крај, инаку мојот глас до дадов за Бешикташ, зашто знам дека ќе биде топ фудбал таму...ама од овие , двете утакмици , за кои се кршат копјата, јас сум за Баерн

Кажи го бе ајде,каква напнатост...:uvo:

На канал5 страната има само дека ќе оди Милан-Реал во вторник...

Шо се замарате со Канал5 бе, ќе слушаме киксови и граматички неточки реченици.

Си имате ХРТ2 у среда, Нова во вторник, албанската клан дава, плус СС1 и СС2.

Ни на МРТ1 кога беше ни сега Канал5, никогаш не сум гледал фудбал на наша телевизија.

Браво за тебе :)
Исто и ја друже откако почна на сител ЕПЛ, освен против Шити од што морав зш бев на гости ја гледав на сител, никоја друга не ја гледав на сител, што не е случај за ЛШ.

он топик:Бешиткаш-Волфзбург мислам дека ќе вреди да се погледне ама знае се која ќе иде на Канал 5+:Баерн М.-Бордо позз

Абе убаво за вас што си имате сателитска ама не е вака хумано од Канал 5 за нас што и немаме некој избор :nesum:

Убаво би било 3-4 дена да си знам однапред кој натпревар ќе оди па да знам да се собираме друштво дома или да барам по кладилници / стрим на нет... Глупо е многу 2 саата пред утакмица да дознаеш :toe:

Ииииии Кајгана гласот оди за Баерн-Бордо!!!!

Анкетата е затворена, Кајгана гласот ако го уважи Иво оди за Баерн-Бордо.

Анкетата е затворена, Кајгана гласот ако го уважи Иво оди за Баерн-Бордо.

Ја сум човек со име и презиме и зборот кај мене е ЗАКОН!...не сум како некои кои добија „фантастичен предлог“, па ги снема , за да се трансформираат во женско меѓуножје...ама кој ги „онаквува“

Следствено што гласовите и на Спортската Редкација и на Кајгана се исти, би било убаво да направиш еден графикон и да ги додадеш гласовите на Филе, кои нема да ја сменат ситуацијата:)
Одлуката падна и...
ТВ 5 ПЛУС ќе ги дава овие утакмици
Вторник : Баерн - Бордо
С(т)реда : Лион - Ливерпул

Кај(ј=в)ган(н - се бирше )џии, ви благодарам за соработката и поздрав

Значи:
Во вторник на канал 5 иде Милан-Реал,а на пет плус иде Баерн-Бордо.
Во среда на канал 5 иде Динамо Киев-Интер,а на пет плус иде Лион-Ливерпул.
:salut:

Значи:
Во среда на канал 5 иде Динамо Киев-Интер,а на пет плус иде Лион-Ливерпул.
у среда има уште една Рубин-Барса во 18:30 :smir:

у среда има уште една Рубин-Барса во 18:30 :smir:
Да...:back:
Значи:
Во среда на канал 5 иде Динамо Киев-Интер,а на пет плус иде Лион-Ливерпул+мечот Рубин-Барса од 18 и 30....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom