Избор за најдобар фудбалер според UEFA

Ako e taka kako sto vikas ( deka Messi godinava ja zasluzil nagradava ) , zosto vo Argentina nemoze da " pisne ".
So prosti zborovi kazano - najverojatno deka tamu go nema XAVI i INIESTA. Tokmu zatoa mislam deka eden od ovie dvajca treba da ja zeme nagradata. Plus toa sto go pravat vo reprezentacijata , toa e samo plus :)

Ти ова сериозно или???..господе боже зарем вие гледате фудбал или ватерполо на телевизија???

Ako e taka kako sto vikas ( deka Messi godinava ja zasluzil nagradava ) , zosto vo Argentina nemoze da " pisne ".
So prosti zborovi kazano - najverojatno deka tamu go nema XAVI i INIESTA. Tokmu zatoa mislam deka eden od ovie dvajca treba da ja zeme nagradata. Plus toa sto go pravat vo reprezentacijata , toa e samo plus :)
Абе ќути Роналдо гази со Португалија.(без провокација)
Ако случајно не гледаш Меси беше тој што ги намести повеќето голови на Аргентина на Копа Америка. И уствари за тебе што треба да направи, да ја зеде топката од голманот да ги издрибла сите и гол да даде ? ? ?
Си стојам на мое мислење дека Чави треба да ја земе, а и Меси да ја земе нема да биде незаслужено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom