Избор помеѓу две игри

• Креатор на темата Креатор на темата Robert.311
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Здраво. Пред некој ден дознав дека постои игра како и истоимениот филм Шерлок Холмс. Јас, лично многу сакам игри и филмови со таква карактеристика, детективски. Но слушнав и за ЦСИ играта па сега ако има некој кој ги играл обете да ми каже која од нив е подобра. Видов дека Шерлок има подобра графика на Јутуб, но сепак е подобро да слушнам од некој што ги играл двете.

35293250.jpg

прво едната изиграј ја, па другата потоа. Што му се мислиш толку :)

Шерлок Холмс е многу подобра и подлабока игра. CSI е како за деца направена мислам, те води самата што треба да правиш.

прво едната изиграј ја, па другата потоа. Што му се мислиш толку :)

па не е тоа така едноставно... на пример јас исто имав 2 игри и двете беа детективски и сеа викам ај ке ја играм оваа првава и кога ја играв не ми напраи кејиф и ја избришав и ми скуричи и викам ај глупи се вакви игри и втората ја избришав па после некое време викам ајбе да пробам пак оваа втовава што беше да ја играм пошто гледав таков филм и се нафурав:vozbud: нешто и кога ја играф многу јака ми беше а тогаш што ради првата не ја играв за тоа не е баш едноствно тоа

па не е тоа така едноставно... на пример јас исто имав 2 игри и двете беа детективски и сеа викам ај ке ја играм оваа првава и кога ја играв не ми напраи кејиф и ја избришав и ми скуричи и викам ај глупи се вакви игри и втората ја избришав па после некое време викам ајбе да пробам пак оваа втовава што беше да ја играм пошто гледав таков филм и се нафурав:vozbud: нешто и кога ја играф многу јака ми беше а тогаш што ради првата не ја играв за тоа не е баш едноствно тоа
Dude, you're drunk

Здраво. Пред некој ден дознав дека постои игра како и истоимениот филм Шерлок Холмс. Јас, лично многу сакам игри и филмови со таква карактеристика, детективски. Но слушнав и за ЦСИ играта па сега ако има некој кој ги играл обете да ми каже која од нив е подобра. Видов дека Шерлок има подобра графика на Јутуб, но сепак е подобро да слушнам од некој што ги играл двете.
Шерлок без двоумење. Има повеќе делови. Последниот The Testament имаше одлична графика и почеток на приказна, но ме исфрли поради тоа што слаба ми е машинава, затоа не можам да ја коментирам целосно, но од тоа што видов, закон сработена.
Иначе отпревртени ми се сите останати, но две ќе издвојам како најомилени.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes:_The_Awakened
Првата има преврти у пм здрави на кои ми идеше да свршам од возбуда. Има таква мистичност, непредвидливост, дури на моменти делува како најхорор од сите хорор игри.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes_vs._Jack_the_Ripper
Вторава е исто супер сработена со одлична приказна и пресврти. Додуша да бидам искрен се малку тешкички, но ако ептен запниш имаш нет на крајот на краиштата. Во CSI ја немаш атмосферата како кај Шерлок. Одиш истражуваш и то е то во CSI. Ваму да си шеткараш по улици и да си зјапаш во куќарињата би ти чинело задоволство.

Прво Шерлок Холмс. CSI чувај ја за ко ќе немаш друго што да играш.

Прво си реков е за споредба помеѓу две игри, која е подобра, па ето една интересна тема за подфорумов. На секоја 1-2недела да се менват игрите. Пример нешто вака:

Dota 2 VS LoL
PES VS FIFA
CoD VS Battlefield
Fallout 3 VS ES : Skyrim
итн.

Модератори ? Донев Овердрајв и кој се другите...

ЦСИ ја играв едно време тешко срање беше ..

Прво си реков е за споредба помеѓу две игри, која е подобра, па ето една интересна тема за подфорумов. На секоја 1-2недела да се менват игрите. Пример нешто вака:

Dota 2 VS LoL
PES VS FIFA
CoD VS Battlefield
Fallout 3 VS ES : Skyrim
итн.

Модератори ? Донев Овердрајв и кој се другите...

Ќе видиме, може нешто да се проба, иако мислам дека хардкор фанови ќе има за било кои игри и само ќе има конфликти. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom