Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 11.004
- Поени од реакции
- 8.962
Незнам, искрено незнам, зошто некои луѓе се регистрираат на форумов, а не знаат да водат никаква дискусија.
Постовите нивни се или пцовки, или провокации, или :baeh::sekss::pusk::je::violent1:.
Да се вратам на темата.
Следно коло играат:
Сабота
18:00 Фиорентина - Удинезе
Фиорентина можеби малце не очекувано загуби од Кајљари, а исто така и Реџина му ги зеде сите 3 бода на Удинезе. Мислам дека овие две екипи, заедно со Рома ќе се борет за четвртото место што води до квалифакациите на ЛШ. Овде би требало да имат малце голови, а и најреално според квалитете на двата екипи треба да заврши нерешено
20:30 Интер - Јувентус
Ова сезона првото „Derbi d'Italia" ќе се игра во Милано т.е. на Џузепе Меаца. Очекувам црвста борба, можеби не со многу шанси, но со големи искри, а посебно од двајцата што имаат „малце" поголеми носeви, Киелини и Ибрахимович.
Оптимист сум дека Интер ќе го победи Јувентус, но сепак дерби е, се може да се случит :smir:.
Недела
15:00 Реџина - Аталанта
Реџина прошлото коло го направи најголемото изненадување во Сериа А. Го победи Удинезе и тоа на неговиот терен. Но сепак овде мислам двата тима ќе бидат задоволни со бод, а и така ќе завршит т.е. нерешено.
15:00 Наполи - Кајљари
Мислам дека овде ќе немат никакви изненадување. Наполи буквално ќе го уништит Кајљари.
15:00 Лече - Рома
Новиот прволигаш Лече, не ја започна баш најдобро новата сезона. А и Рома ме изненадија, непријатно. Рома мотивирани од победата над Лацио, би требало да влезат доста агресивно, уште од првата минута да напаѓет. Овде очекувам уште една победа во серија за Рома.
15:00 Киево - Сиена
Немам шо да кажам овде. Се мојт да се случит....
15:00 Лацио - Џеноа
Овде ќе имат изненадување! Мислам дека Џеноа ќе ја совлада екипата на нашиот интернационалец, Горан Пандев. Претосеќам :smir:.
15:00 Болоња - Палермо
Победа на Болоња или барем нерешено.
20:30 Tорино - Милан
Искрено, сакам да изгубит Милан, или пак нерешено нека завршит. Но не верувам дека ќе е така. Очекувам Милан да се прошета само до „Торино" и лесно да си ги освоит трите бода. Се надевам дека не сум во право
.
И то.
ЕДИТ: Уште имат. Сум ја заборавил да ја пишам Самдорија - Катанија.
Ќе продолжиТ серијата на Самдорија со победи, а ќе заврши серијата на Катанија со две победи со ред.
Сега и дефинитивно толку.
1.fiorentina cist kec za mene
2.inter so juve mislam deka ke zavrsi nereseno
3.pobeda na atalanta
4.napoli bi trebalo da pobedi pobedi
5."lece ke gi osvoi trite bodovi"
6.siena nema da tepa verojatno 1 ili x
7.sega ke vidime sto moze da napravi lazio i kako vlijae porazot od roma na igracite,ovoj mec lazio treba da pokazat deka se golem tim
8.palermo ke pobedi (taka mislam)
9.cista dvojka
.
! Мислам дека Џеноа ќе ја совлада екипата на нашиот интернационалец, Горан Пандев. Претосеќам :smir:.
. Се надевам дека не сум во право