Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Рома срамота бе ејј ваков клуб каква криза ги следи ццц :kesa::kesa:
Хе хе... Добар виц... Ние и 4 години да чекаме за титула, не е исто со 17?? Мислам дека има тука разлика... 4 со 17 е вака е разликата... И лани беше некогаш и некаде, ама на два пати го примивте и тоа машки... Ц Ц Ц Ц.. Мераци...:pos2:да,да,,да, ке биде и тоа,некогаш и негде,:pos2::pos2::pos2:
Интер Милан...Ај тоа што беше шампион беше.. Ама од кој град бевте не знам??? Гледам носите и друго слово со вас...:pos2::pos2: И да чекич и така спомна... Кој ве надља лани 2 пати... Еднаш во Торино и еднаш на Џузепе меаца?? Тоа не ми е јасно... Ај чекам одговор...флерчо едно прашање само и одговори ми јасно и гласно ... кој беше лани шампион ? значи без тупење од типот дваесе и кусур титули , ве ебевме на сан сиро , морати не прати во втора лига , 17 години без титула , ние сме најдобри вие не сте , вие не сте шампиони ние сме бидејќи ве победивме , обама победи , ја играм брејк денс .......
само кажи ми кој беше шампион у ништо повеќе , барам име на клуб
Лани бевте најдобри гледано според местото на табелата..А гледано според титулите севкупно досега во Историјата на Сериа А, Јувентус е најтрофеен во Италија а аналогно на тоа се знае што следува..Тоа е факт... Ти колку сакаш занемарувај го, прави го невалиден, тоа е сепак факт, исто како фактот дека лани вие бевте шампиони...флерчо едно прашање само и одговори ми јасно и гласно ... кој беше лани шампион ? значи без тупење од типот дваесе и кусур титули , ве ебевме на сан сиро , морати не прати во втора лига , 17 години без титула , ние сме најдобри вие не сте , вие не сте шампиони ние сме бидејќи ве победивме , обама победи , ја играм брејк денс .......
само кажи ми кој беше шампион у ништо повеќе , барам име на клуб
Лани бевте најдобри гледано според местото на табелата..А гледано според титулите севкупно досега во Историјата на Сериа А, Јувентус е најтрофеен во Италија а аналогно на тоа се знае што следува..Тоа е факт...
Хахаха... Сега сакаш и точен резултат... 1-1 на Комунал.. И 1-2 на Џузепе... Сега професоре точен ми е одговорот??:pos2::pos2:ја не оспорувам ништо од , само го прашав флер кој беше лани шампион и ништо повеќе. е да ја да сум на негово место би се засрамил што не ги знам резултатите на мојот тим со најлутиот ривал барем од минатата сезона
Тоа е нашата копиЈа...Интер Милан...Ај тоа што беше шампион беше.. Ама од кој град бевте не знам??? Гледам носите и друго слово со вас...
Хахаха... Сега сакаш и точен резултат... 1-1 на Комунал.. И 1-2 на Џузепе... Сега професоре точен ми е одговорот??:pos2::pos2:
Брат Syn јас никаде не успорив дека бевте први лани... Бевте најдобро бевте први.. Тоа е така... Само некој се сити на тоа што бевте први, при што не знае колку години чекаше Интер на титула(без намера за провокација) колку долго го немаше победено Јуве, и тн... Проблемот е во тоа што некој гледаат само што се случува во една година... А за минатото(како што гледаш ти) никој не спомнува... И јас се надевам на една интересна Калчо сезона.. Па најдобриот нека ја свои титулата...:helou:И Фиорентина беа подобри од Јуве во двомечот лани , али релевантно е кој каде завршил на крајот од годината .
Ако правиме кој е најуспешен клуб во историјата на Калчото тогаш нема што да се прави муабет , тоа се Јуве али моментално дека се најдобри не се . Минатата сезона се на се склопено Интер беа најдобрите зашто беа на врвот, оваа година ке видиме, супер интересна сезона не очекува, Calcio-то се враќа на старите патеки а тоа ме радува .
Тоа е нашата копиЈа...
или жив доказ колку далеку може да стигнеш кога ќе почнеш од нула
Брат Syn јас никаде не успорив дека бевте први лани... Бевте најдобро бевте први.. Тоа е така... Само некој се сити на тоа што бевте први, при што не знае колку години чекаше Интер на титула(без намера за провокација) колку долго го немаше победено Јуве, и тн... Проблемот е во тоа што некој гледаат само што се случува во една година... А за минатото(како што гледаш ти) никој не спомнува... И јас се надевам на една интересна Калчо сезона.. Па најдобриот нека ја свои титулата...:helou: