mRnO
И по mRnO,mRnO
Иако Роналдо спред мене ке биде најдобриот напаѓач што некогаш сум го видел не е ни он веке тоа што беше,годините,килограмите,парите,славата повредите на коленото си го прават своето
така да милан според мене нема асален шпиц

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако не издржи Сидорф , Фиго дан издржи :pos2:Амброзини ти е испукана пушка а и Сидорф нема да издржи уште многу
Е замисли да играат заедно Суазо(Џ. Гетлин) и Мартинс(А. Пауел). Нема одбрана што ќе ги запрe, двата трчаат на 100 метри под 10.5 со топка! Могуче е за 2 години, Интер ќе можи да го откупи од Њукасл(50-50% поседуваат двата тима).
Само што е многу покрупен, а ја има неговата брзина!Мене за во Интер конкретно од подготовкиве само Суазо ми прави мерак иако другиве се со далеку поголеми имиња од него..Суазо ме потсека на Мартинс некако![]()
За сите шо ги интересираат младинските екипи во тек е некое првенство во Малезија на ред е четвртфиналето (интересен меч: Интер-Јуве)
Group Quarter Final -
Date Kick off # Match Venue Results
Tue 14 Aug 18:45 25 CR Flamengo v PSV Eindhoven Kuala Lumpur 1 - 0
Tue 14 Aug 20:40 26 FC Bayern Mьnchen v AC Milan Kuala Lumpur -
Wed 15 Aug 18:45 27 FC Barcelona v Manchester United FC Kuala Lumpur -
Wed 15 Aug 20:40 28 FC Internazionale v Juventus FC Kuala Lumpur -
Победникот од Интер - Јуве во полуфинале игра против победникот од Милан - Баерн
WOW, дури и Сержињо бил повреден. Па кога ќе влезеше тој во игра? Амброзини и тој е играч, ај жити се...појма нема батето, исто како сега јас да го форсирам Дакур(НЕ го бива Амброзини џабе го тупиш со него). Неста, да. Е toj недостасуваше во Милан, ама ете се погодија околностите и ја зедовте Лигата некој ви го оспори то? -НЕ!
Јас убо си кажав не збораме за целина, збораме за играчки кадар. За играчи на Интер се подобри а ти ако сакаш до утре пиши си за теории и други глупости. Нормално е дека Милан се поподготвени и по здружни како тим, па истите играчи играат заедно веќе 5-6 сезони, знаат секој како дише. Тоа е грешката на Интер, постојано е премногу активен на трансфер маркетот.
По чоек не ми се дискутира со тебе од шо врска немаш. Сержињо прва постава играше лев бек во Милан последните 2 години пред да се повреди, лани принудно играше Јанкуловски. Јас не го форсирам Амброзини, ти го омаловажуваш. Амброзини незнај да прај финти или да шутира, улогата шо ја има ја врши најдобро. Како шо кажа итар_пејо немам јас видено подобар играч во воздушен дуел, многу важен играч за прифаќање на топка во средината. Ти не го знајш збораш напамет, не го имаш ни гледано ни ништо.
Нормално е дека Интер имат подобри играчи како поединци, ама за разлика од Интер, Милан купува корисни играчи, а не атрактивни. И Милан лани беше 4 миљони евра ќар, за разлика од Интер кој беше 180 миљони евра зијан. Памет треба, не само пари, а Морати е најглупиот чоек на планетата шо води тим и го докажува тоа веќе 20 години, со потсмев гледа светот на него.
Знам кај играше јас Сержињо порано не ми кажвај ти мене приказни, ни го имаш гледано ни ништо. Го гледаше само со Интер ко играл, две години играше лев бек во Милан, како зошто Анчелоти си знај. Ти остај во игрите како го пиши оригиналната позиција сега му е лев бек, а знај Анчелоти и крило да го игра па и крилен напаѓач, ама ова е ко ќе експериментира. И Кафу го игра во среден ред па то не значи дека то му е оргинална позиција.
Интер имаше 180 милиони евра загуба лани и токму за то беше статијата рекорд во Италија. Иначе сите појаки тимој работат во загуба, единствено Милан беа во ќар, само пордаи продажбата на Шевченко и освојувањето на Лига на шампиони.