Ѓорче 1932
тој сум...
Лусио на Купот на Конфедерации беше еден од најдобрите играчи на Бразил и еден од најзаслужите за трофејот,а во Баерн Минхен беше столб на одбраната...има уште да каже човекот...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кариерата на канаваро од светското наваму може да се опише со зборот срање!Ocekuvam dobra sezona od Kanavaro. Inace mislam deka Lusio e veke potrosena roba![]()
Токму затоа и најверните навивачи на Јуве не го обожаваат и не го подржуваат неговото доаѓање во клубот ама ќе видиме.кариерата на канаваро од светското наваму може да се опише со зборот срање!
Ocekuvam dobra sezona od Kanavaro. Inace mislam deka Lusio e veke potrosena roba![]()
Нема потреба да коментираш вакви искомплексирани или напатени индивидуи кои нема што да дискутираат туку само провоцираат. А може и неписмен е дечкото:kez:Јуве е, не е Јубе. За информација ова
Е сега, околу другиот дел од постот. Одбраната на Јуве си е ок. Точно е дека ги немаме најјаките бекови во светот, и да, најранливи сме таму, но затоа ги имаме најјакиот централен деванзивец во Италија и најјакиот светски голман. :smir: За Канаваро не коментирам, никој не е сигурен како ќе изигра. Можеби ќе изигра феноменална сезона, можеби ќе биде камен, којзнае... Никој не може да гарантира ништо.
Иначе, околу засилувањата на Интер, скептик сум за Лусио, но ќе видиме...
Нема потреба да коментираш вакви искомплексирани или напатени индивидуи кои нема што да дискутираат туку само провоцираат. А може и неписмен е дечкото:kez:
Никогаш не го потценувај противникот..Можеби Интер ја има улогата фаворит, но Интер улогата фаворит ја имаше и доста сезони од 1999 до 2006г. судејќи според имиња, потрошени средства за трансфери итн, и на крајот пак остануваше без титулиако лусио е потрошена роба што е канаваро ? а и со него и без во одбрана сме светлосни години пред вас ..... единствена шанса ви е неуиграноста на интер со евентуалното заминување на ибра и доаѓањето на ето , хлеб и снајдер/касано ...
интер доби добра зделка а манчестер многу пари, сега сфати?По заминувањето на Ибра од Интер , сега според мене фаворит за скудетото е Јувентс.
Ме разочара Морати , исто како што се разочарав кога Јунајтед го продаде Кристијано.Неможам да сватам зошто толку богати клубови како што се Јунајтед,Интер ги продаваат најдборите играчи.![]()
За Манчестер нема да коментирам.По заминувањето на Ибра од Интер , сега според мене фаворит за скудетото е Јувентс.
Ме разочара Морати , исто како што се разочарав кога Јунајтед го продаде Кристијано.Неможам да сватам зошто толку богати клубови како што се Јунајтед,Интер ги продаваат најдборите играчи.![]()
Ocekuvam dobra sezona od Kanavaro. Inace mislam deka Lusio e veke potrosena roba![]()
Материал за потпис
Lucio истрошена роба а има 32 години и игра константно добро, а Канаваро има 36 години и игра ко дупе 3 години.
Ти :
1. Имаш 13 години
2. Не си гледал ништо друго освен јубе у животот
3. Би добил бан кога би ти пишал
HMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!Материал за потпис
Lucio истрошена роба а има 32 години и игра константно добро, а Канаваро има 36 години и игра ко дупе 3 години.
Ти :
1. Имаш 13 години
2. Не си гледал ништо друго освен јубе у животот
3. Би добил бан кога би ти пишал
HMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!
1.Imam 19 godini
2. i 3. Jas barem mojot omilen klub si go gledam u zivo (vardar) dodeka ti si prosledil 0 utakmici vo tvojot zivot. Sto imaat vrska godinite Maldini imase 41 pa osven predhodnite 2 sezoni drugite mu bea odlicni. Ako lucio e tolku dobar nemase da go sutnat ko partal
Za kanavaro ke vidime. I decko koga ke vidis tolku utakmici ko mene javi mi se a do togas mozes slobodno da sina milan