Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Cocacola напиша:
Kako nema vrska so mestenje..?Pa zashto bese kaznet!?!?!?!?!

Прочитај ја темата за тебе посебно нема да пишам. И не мора десет извичници да напишиш, знајме дека не ти одговара вистината. Слободно можи да си се согласвате со другарчињата шо навиват за Интер дека Интер се прејаки само Милан оти местеше не можеа да освојат ништо. Не мораш ти да ја прифатиш вистината, само мене не ме замарај и не го смрдувај форумо со изпрдоци дека Милан местел. Немаш докази! Не беше казнет поради то! И ај ќути сеа!

Sindikat напиша:

Прочитај ја темата за тебе посебно нема да пишам. И не мора десет извичници да напишиш, знајме дека не ти одговара вистината. Слободно можи да си се согласвате со другарчињата шо навиват за Интер дека Интер се прејаки само Милан оти местеше не можеа да освојат ништо. Не мораш ти да ја прифатиш вистината, само мене не ме замарај и не го смрдувај форумо со изпрдоци дека Милан местел. Немаш докази! Не беше казнет поради то! И ај ќути сеа!
има некои работи кој навистина држат вода..ама коа ке пишеш дека Милан се 100% невини..тогаш дуде ми се кака...

Crazy P0Y0L напиша:
има некои работи кој навистина држат вода..ама коа ке пишеш дека Милан се 100% невини..тогаш дуде ми се кака...

Ако прочита убо ќе видиш дека не напишав дека Милан се 100% невини, прекршок е јавувањето на Меани (вторио разговор) ама то не значи дека е местење. Не можиш ти да го поистоветиш со то шо го праеше Моџи и Џираудо. Мене единствена цел ми е да докажам дека Милан не местеше. Можиш да замислиш колку нервира да бидиш ограбен од две скудета, да трпиш неправди 2 години, да бидиш казнет за нешто шо се правело против тебе и на крајот некој да ти сери над глава дека си ти крив исто колку и сите.

Ајде нов скандал во Италијаското калчо..
Овојпат Интер е замешан во финансиски скандал.. Можни се секакви санкции.. дури и исфрлање во Сериа Б.
Други тимови кои се замешани во овој скандал се Милан, Реџина и Сампдориа.

Морати имаше изјава дека фановите на Интер нема за што да бидат загрижени, бидејќи Интер ќе излезе чист од овој скандал...
Се надевам нема да има Calciopoli 2..

meazza напиша:
Ајде нов скандал во Италијаското калчо..
Овојпат Интер е замешан во финансиски скандал.. Можни се секакви санкции.. дури и исфрлање во Сериа Б.
Други тимови кои се замешани во овој скандал се Милан, Реџина и Сампдориа.

Морати имаше изјава дека фановите на Интер нема за што да бидат загрижени, бидејќи Интер ќе излезе чист од овој скандал...
Се надевам нема да има Calciopoli 2..

Нема појќе да има калчополи не се секирај, чим Интер е замешан немат гајле. Ете јас ти кажвам.

Sindikat напиша:
Нема појќе да има калчополи не се секирај, чим Интер е замешан немат гајле. Ете јас ти кажвам.
И јас сакам да нема.. ама заебано е.. сериозно било како што кажуваат..

Хаха Ајде и Ангелчињата интер таму во Serija C нека одат. Ама изгледа му снема батерии во лажните ореоли. Доста беше скандали да монтира интер за другите клубови. Нека се знај дека Морати е мафијата во калчото.

Рома најчесен тим во Италија:je:

Абе не се знае ни дали направиле превара, туку ако се докаже дека направиле, лошо ќе им се пишува тогаш. Гадни мерки се превземаат, знаете што му се случи на Јуве. Решени се италијанците да си го обелат образот, што многу тешко ќе се случи според мене. Скандалот Јуве што го направи, остави гнасни траги, не само на тимот, туку и на италијанскиот фудбал!

Влатко_Русин напиша:
Рома најчесен тим во Италија:je:

Абе не се знае ни дали направиле превара, туку ако се докаже дека направиле, лошо ќе им се пишува тогаш. Гадни мерки се превземаат, знаете што му се случи на Јуве. Решени се италијанците да си го обелат образот, што многу тешко ќе се случи според мене. Скандалот Јуве што го направи, остави гнасни траги, не само на тимот, туку и на италијанскиот фудбал!

За најчесен ти пишав на форумо на Рома (ништо сериозно)

Инаку обелвање на образот тешко. Сега можно е само јуве да наоѓа неправилности кај интер за да му врати.
(п.с. Интер е најнечесниот клуб во италија. (Времето ќе покажи))

одамна реков ја дека во италија ниеден тим не игра чесно :)

meazza напиша:
И јас ти пишав тебе на темата на Рома.. (ништо сериозно..) :) Да не пишам дупли постови..
Епа ајде муабетот не е за на темата за Рома. Туку е за овде. Не туку тупете од Интер дека Јувентус се тие шо местат. Во италија. Некој подолу Убо напиша дека се местат таму. Само немој да мислиш дека Интер се повредените во овие скандали. Јас мислам дека Интер ќе исадни највалканиот клуб во Италија.
И еве ти неколку фактори. Од сите клубови во Италија само милан и Јувентус се достојни претставници надвор. И само тие имаат некакви успеси против останатите тимови. А интер секогаш испаѓа меѓу првите.
Пишав неколку страници поназад дека за време на ланското судење се познати утакмици од пред неколку сезони во кои и интер е замешан само било многу одамна па не му суди никој. Ти кажав времето ќе покажи.
Ова ми е последен пост на тема Калчополи па натаму шо сакаш пиши не читам. Ќе збораме кога ќе се расчисти шо се има Интер праено мафијашки. За брзо ќе биди. Следните избори берлускони ќе добие власт па ќе ги прочешла и нив.

Абе моментално во Италија Интер се политички највлијателни и не вервам дека ќе ги казнат.

Па видете го Морати бе каков идиот е, изиграва цар. Пред цела јавност има храброст да го изјави нелегалниот договор со Суазо. Јас мислам дека намерно Каљари и Милан избрзаа со договорот за Суазо само да се дознае за овај „таен“ нерегуларен договор. За ова се казнува многу во другите земји, не памтам ама знам дека некој беа казнети со комплетна неактивност на трансфер маркетот. Интер сега ќе добијат некоја смешна парична казна и никому ништо ќе биди работата.

Моџи е факт дека беше гнасен манипулатор и го уништи фудбало во Италија. За мене Интер се еднакво гнасни зошто го искористија овај скандал во своја полза и глумеа маченици и спасители на италијанскиот фудбал, додека фудбалот во Италија бавно умираше и трпеше неверојатни финансиски загуби. За голема среќа на италијаните репрезентацијата и подоцна Милан успеаја да го измијат образот на Италија и да спасат делумно шо можеше да се спаси.

јас напиша:
Епа ајде муабетот не е за на темата за Рома. Туку е за овде. Не туку тупете од Интер дека Јувентус се тие шо местат. Во италија. Некој подолу Убо напиша дека се местат таму. Само немој да мислиш дека Интер се повредените во овие скандали. Јас мислам дека Интер ќе исадни највалканиот клуб во Италија.
И еве ти неколку фактори. Од сите клубови во Италија само милан и Јувентус се достојни претставници надвор. И само тие имаат некакви успеси против останатите тимови. А интер секогаш испаѓа меѓу првите.
Пишав неколку страници поназад дека за време на ланското судење се познати утакмици од пред неколку сезони во кои и интер е замешан само било многу одамна па не му суди никој. Ти кажав времето ќе покажи.
Ова ми е последен пост на тема Калчополи па натаму шо сакаш пиши не читам. Ќе збораме кога ќе се расчисти шо се има Интер праено мафијашки. За брзо ќе биди. Следните избори берлускони ќе добие власт па ќе ги прочешла и нив.
Тоа дали ќе читаш или не е твоја работа. За тоа кој е највалкан клуб во Италија се докажа уште лани!Интер е обвинет за неправилности во сметководството.. И за интер уште не е ништо докажано, и можи нема да се докажи!
А вие местевте по цели сезони еј! И не ти е срам да збориш за валкани тимови!? :tapp:

И синдикат.. да не почнуваме пак со тоа.. Сега ти Милан го направи најчистиот тим во Италија.. Милан го спасил образот на Италијанскиот фудбал? Па милан и лани беше казнет а и оваа сесзона е замешан и во овој скандал..

ne mozat milan mnogu da go kaznat zosto mnogu jaki luge stojat zad nego :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom