F|eR
Мало смо се напили, пали смо у џбун!
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 2.029
- Поени од реакции
- 471
1. Местеше... Не велам не.. Дали во постовите погоре пореков дека Јуве местел?? Не.. Ама ајде ти докажи ми во претохдните години Јуве дека местел?? Ајде докажи, и јас ке кажам и ке признаам, да местеше.. Или ве боли тоа што 17 години немавте титула, па ги местел и другите титули... Тоа брат дека ги местел и другите титули е знак на немање факти, изгоров, и бегање од реалноста... Кога го фатија Јуве, тие го осудија за последните 3 сезони, а не за цела кариера... Ако го фатеа, и за претходните титули нека го осудат бе.. Но тоа е знак дека нема факти за тоа.. 17 години без титула, болат многу повеќе од колку една сезона во Серија Б...2 прашања
Зашто ја освои службено ?
Зашто Милан имаа -15 бода ?
И ако подобро го прочиташ мојот пост =) Пишав дека ја можам на ТРИ да се правам (ИСТО КАКО ШТО МОЖЕШ и ти)и не можеш да ми докажеш дека Јувентус за другите титули НЕ МЕСТЕЛ ... зашто више еднаш ве фатија како местите така (као што веројатно неможам ни ја да ти докажам дека сте местеле)?
И како ке споредам дали Јувентус е подобар од Интер ? Да бројам Титули ??
За разликата од 15 бода на почеток на сезона ... Немам Коментар ... си знаат навивачите на Милан дека и тие -15 беа малце ...Вадењето од типот на "Имавте 15поени повеќе" не поминува ... али ај ... како за кого.:kesa:
2.А како ке споредиш дека Јуве е подобар од Интер, имаш википедија, отвори... Не само во титули, и во севкупно кој има повеќе победи, и по враќањето до Серија Б не успеавте да не победите барем еднаш, а со вашето скокање дека сте нај јаки, ве посрамотија на сред Милано, на Џузепе Меаца.. Ако се сеќаваш добро...
3.Интер да има кога било(и еве како фан На Јуве, што не би му посакал) во една сеозна -15 бода, што мислиш ке освои титула??Ке освои жими таквото...:kesa: