Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не отварам нова тема ќе ја оживеам оваа.
Дали знаете некое здружение на ученици/студенти поврзано со италијанскиот јазик?
Некој таков центар каде комуницираат врсканеамшто прават, ама да е на италијански. Сакам да го вежбам италијанскиов, а заебано е, не е распространет како англискиот.Имаш центар за италијански јазик ``Данте Алигиери`` ... се наоѓа кај Соборна негде, за тачно каде не знам.
Пиши поконкретно што ти треба, може и да ти помогнам.
зачлени се на некој италијански форум- од тоа подобро здравјеНекој таков центар каде комуницираат врсканеамшто прават, ама да е на италијански. Сакам да го вежбам италијанскиов, а заебано е, не е распространет како англискиот.
Некој таков центар каде комуницираат врсканеамшто прават, ама да е на италијански. Сакам да го вежбам италијанскиов, а заебано е, не е распространет како англискиот.
Идам на курс, али моите се ќенкала па напињаат за extra curricular activities за да не сум го забораел јазикот. За џабе ли пари фрлале.Аха. Тоа го немаш ваму ама имаш можност да зимаш списанија,книги,брошури итн. Можеш исто да одиш на манифестациите што ги организира италијанската амбасада во Скопје, а ги има доста. Тоа ќе те кошта 100 денари годишно колку што се плаќа за членство.
А за вежбање на јазикот запиши се на курс, друго нема.
Интересна идеја. Поштуем.зачлени се на некој италијански форум- од тоа подобро здравје
Барај ја Бебуш од форумов, и терај со неа барем ќе си помагате со италијанскиот јазик... ако ме имаш на мсн пиши ќе ти кажам деталиИдам на курс, али моите се ќенкала па напињаат за extra curricular activities за да не сум го забораел јазикот. За џабе ли пари фрлале. Интересна идеја. Поштуем.
Детали за бебуш? Do tell! xD Ја иам бебуш на мсн уживај, ќе напраам муабет, фала шо посочиБарај ја Бебуш од форумов, и терај со неа барем ќе си помагате со италијанскиот јазик... ако ме имаш на мсн пиши ќе ти кажам детали