Источна Единица YO YO!

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2:Ејјјјјј.....добри се дечкиве,ме изнасмеаа.Им посакуем успех у музичка кариера:helou:

И јас им посакувам среќа! Се додека имате пари за снимање песни ќе успеете. :D

Абе не слушам рап , ама ова на што личи .. Уште не му е сменет гласот му бега , и нема веза лирикот . Metal&Rock 4EveR !!!

Абе остај тоа... ова е еден од најлошите примери за Македонскиот рап

егидииииииииииииииииииииииииииииииииииииии клошариииииииииииииииииииииииииииииииииии

Абе вие сте луди... само да какате знаете. Момците имаат по 12тина години колку јас гледам, и за разлика од оние кои само знаат да серат дека знаат нешто за рап(Уште познати како критичари оние посериозните), момчињава се потрудиле да направат нешто. Своја камера, микрофон дома, што сакате повеќе... Дајте им менаџер да видите... :)

И што? Менаџерот ќе ги научи да рецитираат? Безнадежни се овие. А тоа што имаат микрофон и камера се најмал проблем.

би рекла убав обид!ама само обид..не сакам да јадам гомна,ама ќе кажам што не им чини.прво,се глеа дека видеото им е снимано со home camera,многу непрофесионално,камерата се клати и не ги фаќа добро во кадар и снимката е малку матна.второ,звукот е за никаде,не се ни слуша што рецитираат затоа што музиката е каде-каде погласна од нивните гласови.трето,доста ни е веќе од имитирање на спотовите на американските рапери,кои играат кошарка во гетото и слично..им треба и малку дотерување и да не мафтаат толку многу со рацете:)ама се гледа дека се потрудиле и се на се,мислам дека има надеж за нив:pipi:

На ти надеж последна останува,
нема да не скрши системот што пробува.
Чиста вистина е се што се зборувам,
дур сум жив и здрав ќе продолжам.

Dzaka Nakot

Абе вие сте луди... само да какате знаете. Момците имаат по 12тина години колку јас гледам, и за разлика од оние кои само знаат да серат дека знаат нешто за рап(Уште познати како критичари оние посериозните), момчињава се потрудиле да направат нешто. Своја камера, микрофон дома, што сакате повеќе... Дајте им менаџер да видите... :)
Виктор лично и јас сум во една рап група:) и да знам дека звучевме тапа, ама во тоа време значи пред едно 5години правевме нешто за кое што не бевме доволно запознаени, неупатени. Јас не им мислам ништо лошо на дечињава, значи им давам музика им кажувам што треба а што не треба. Ама проблемот е во тоа што се премногу мали, а премногу влезени во генгста филм...

Абе овие кога ќе бидат познати ќе видите сите вие што им се смеете:pos::pos::pos::pos:

Лооооооол, остај што ќе бидат добри кошаркари и на MTV ќе ги гледаме :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom