Источна Единица YO YO!

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај за две години...значи на 4ти Септември во 01:13 минути јас да очекувам на вести да кажат дека Источна Идиница добиле платиниумска плоча на еМТиВи хипхоп авордс:pos: ајдееее:)ќе чекам
п.с. источна идиница една љубов и во добро и во зло
Шо биде со дечките бе, ќе даваат автограми или јок?

сеа прв пат отварам темава...неморало да им се нафрлувате на децата толку со сите тие напаѓања,по 15-16 години имале нема смисла нека праат шо сакаат,streetball ова она јбг,мерак им е,неморало да ги газите :wink:

Точкест напиша:
Чекај за две години...значи на 4ти Септември во 01:13 минути јас да очекувам на вести да кажат дека Источна Идиница добиле платиниумска плоча на еМТиВи хипхоп авордс ајдееееќе чекам
п.с. источна идиница една љубов и во добро и во зло
Шо биде со дечките бе, ќе даваат автограми или јок?

Лелеееееееее тајминг јеботе... секоја ти чест. :cuc: Зеленко за ова! :)

ПО по по по :pos: :pos: :pos: :pos: се мочнав од смеа!

Ми мириса на летен хит!!!
:pos:

Него точкест бато, давај телефон да ги контактирам овие менаџер да им бидам. :pos:
Плус гледам нешто и партиски се расположени ако не испадне нипто од музиката како партиски активисти ќе ги земам.:pipi:

''Левица... Опозиција, ми снема муниција'':pos::pos::pos:
Мислиш евергрин :хаха::хаха::хаха:

Ајде ние кајганаџиите да направиме некоја песна за шах или за не љути се човече...

Мене ништо не ми е смешно.
Секој кога почнал со снимање и траките им биле кој од кој по тиња. Дечкиве се во ред, а и за "пофалба" е продукцијата која има микрофон од 20денари (во банкноти) и нормално слабо испродуцинара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom