Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Колку практикувате да ги генерализирате луѓето што носат исто име, да им придодавате заеднички особини? Се поистоветувате со имењаци? Кои се вашите искуства во тој поглед? Едно време имавме тренд према девојки со едно име да се однесуваме вака и вака а према други комплетно поинаку. Мислам има за што да се збори, и дајте некој пример ако има некоја таква генерална особина по вашите ценети искуства! Ми дојде на глава проблемов па и преку глава и затоа прашувам, еве:
-имав двајца бивши со име Марјан.... многу лошо искуство!
-зашто? Не се покажале или...?
-Хехе, се покажаа но и многу повеќе од тоа.
-Како мислиш 'и многу повеќе од тоа'?
-Па и двајцата ме вараа, овај последниот дури и со две други. Мислев цело име да го ставам на ignore во мојот живот.
-Офф! Шеската паѓа секад на 'трета мајка', ако до сега само 'двојки' и 'тројки' си добивала!........(да не дебилам многу)
Ама ај да те видам биди паметен и оди разубеди ја, жими Василе! Не бива.:majmun8:
П.С. Ако има некој имењак нека ми се каже да направиме по еден психотест да видам јас колку тоа има заедничко, освен тоа што знам дека 'секој' не е за ова име! хехе:majmun:
-имав двајца бивши со име Марјан.... многу лошо искуство!
-зашто? Не се покажале или...?
-Хехе, се покажаа но и многу повеќе од тоа.
-Како мислиш 'и многу повеќе од тоа'?
-Па и двајцата ме вараа, овај последниот дури и со две други. Мислев цело име да го ставам на ignore во мојот живот.
-Офф! Шеската паѓа секад на 'трета мајка', ако до сега само 'двојки' и 'тројки' си добивала!........(да не дебилам многу)
Ама ај да те видам биди паметен и оди разубеди ја, жими Василе! Не бива.:majmun8:
П.С. Ако има некој имењак нека ми се каже да направиме по еден психотест да видам јас колку тоа има заедничко, освен тоа што знам дека 'секој' не е за ова име! хехе:majmun: