Испукајте се

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Колку глуп народ сме
Ти му викаш помини,имаш место
Тој се дере,тесно било,оди натака оди навака...
Друже возиш citroen c3,а не hummer H2
Ти ебам и простиот

Хитно да се воведе времетраење од 3мин за вадење пари од банкомат.
Просто не можам да чекам

Крфта у пичка на сите профитери од горењево ѓубре. Како смрди цел град а некој трие раце од пиздаријата направена. Абе абдали мислат дека нивните деца нема да го дишат ова, а можда и кур ги заболе.

Колку ме нервираат луѓе кои им кажуваш што мислиш и изнесуваш став по било кое прашање или општ неврзан муабет одма идат со негација-Не не е така..Ма иди бре у п.м ти знаеш како е..уште се палиш на доаѓање на русите..говеда ограничени..

Ноќеска подметнале пожар кај Зелен Пазар.
Стоко една ненаранета.
IMG_3944.jpeg

Не сфаќам зошто.. што ви е?

Повеќе од една година кај нас во супермаркетот продаваат леб од предходниот ден како денешен со етикета како денешен (зборам за оној на рибанки скопскиот) по цена 35 ден. Чудно како на никој овде тоа не му смета да пријави маркетите се дел од ЛКА.

Смачено ми е од луѓе
Смачено од истите гласови
Смачено од истите муабети
Од истите лицемерни суштества
Смачено ми е од се живо што корачи по земјава

Добра рефлексија за престојните избори

Зошто секогаш на секоја дешавка мора да искачам со погрешни луѓе ?
Луѓе што не уживаат во тоа и што не го сакаат туку искачаат ради реда ?
Вечерва тие шти требаше да бидат дојдени нигде ги немаше и ме откачија уште оддамна а како за беља најјако беше денес .
Значи на најдосадните дешавки најјако сум си поминал со вистинските луѓе за тој настан а денес на најјакоит настан бев со погрешни. :(
Дали тоа универзумот ми испраќа некаква порака што намерно не сакам да ја прочитам затоа што не ми одговара ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom