Испукајте се

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Немам пристап до Драга Кајгана за да ги развијам приказните поврзани со времето. Дали е оправдан банот?
Секако дека е, СтолеД е во прашање.

Додека Зурла зурли, Биџонс биџонсува, СтолеД јаде банани ко мајмун во зоолошка.

Локвана ми е омилен лик, го бодеш и се истура. Многу поразлично е кај Зурел и Терминаторот.Тамо брате хилта не помага.
Само СтолеД разбија.

Кармата е заебана работа. А јас сум тука да наплатам. :sekcza:

Рамнотежа меѓу два света. Страв, недоверба и СтолеД навлезен во нова безвремена приказна.

Кајгана, добредојде во втората Ера на Бесмртноста. СтолеД е на располагање да те одведе до сите непознати краеви на Универзумот.

Следува нова тема.

Најшто ме нервира е кд некој од прву без срам ќе ме праша колко паре зимам. Што те боли курац бе колко паре зимам.
Или, ии како гу закачи туј работу, гарант лапаш добру цифру и чека да му потврдиш сс главу да или не, одвратни људи.
Сви ви што ве много интересира колко друг зима плату и тој ви е прво и најбитно прашање, погледните се у огледало.

Како мине времето се повеќе и повеќе луѓе купуваат и возат коли, некои дури имаат и по две, на маало каде и да е игла ќе нема кај да фрлиш, колку повеќе сведочам на гужвите предизвикани како во маало така и низ град, толку помали се шансите да земам да положам за кола. За скутер може. Крај краева, златна пешадија.

Преку кур од оваа нудење на вештачката интелигенција уште од фрижидер што не почне да ми искача.Преку кур од анализирање и собирање податоци за тоа каква личност сум и што ме интересира во животот..Кој ве ебе ѓубриња трпајте колку сакате ама во мене божјата искра што ме прави поразличен од вас тешко да ја угаснете..

Ме нервираат комшииве кои на сред лето си зазедоа дел од паркингот си напишаа броеви опнаа од оние триаголницине ко рампи, и тоа на сред лето.Сега дел од нив се одмори тие паркинзи се блокирани, а чоек нема кај да паркира.Кај го има ова гојда едни расипани?Дали е ова воопшто законски?

Последно уредено:
Кајгана ај не ми глуми пичкаипол ебате заспаната убавица ебате. Мрдни гзот и не кур ми се влечи по жици кога сакам да пишувам.

Правило за темата.

-вреѓање членови е забрането
-тагнување членови исто.

Може да пишете дека некој негде ве изнервирал, без да го спомнете бидејќи ќе настане караница.

-ЦИТИРАЊЕ Е ЗАБРАНЕТО.

Треба да е за луфтирање без карање. Не мора сѐ со карање.

:uzi:

Се вадам од такт кога ќе се отиде на шетање негде и се носат 25 шкафа за да се сликаат госпоѓите..

Незнам дали да ги испукам или сам да се испукам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom