ispovedaj.se - Биди свој, искажи се себеси, комуницирај. Сподели ги твоите тајни и дознај ги тајните

Член од
19 јули 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Сите ние имаме некој тајни што не можеме да ги споделиме со најблиските или на социјалните мрежи што најмногу ги користеме. Затоа со таа цел е основана анонимната мрежа: http://www.Ispovedaj.se/.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.565
Не верувам дека постои негде посеирџиски народ од македонскиот ама така знае секоја идеја да ја засере у поим неверојатно :D

Исповедај се бе! :pos:

Член од
25 март 2015
Мислења
10
Поени од реакции
1
Бледа копија на српското ispovesti, дизајн исто како онај од гламстик детски и аматерски...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Глава оставам дека коментаров е од Сунѓерот Боб...

Земи си ја главата, зошто не е пишано од мене, ама некој да побараше совет на истото прашање и јас исто така би одговорил, зошто одењето во војска е губење време.
:coffee:

Иначе...:pos:

1.jpg

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
"Имав анален, додуша само врвчето од главичката ми го стави и оти многу ме болеше прекинавме веднаш, дали е можно да сум трудна"
- Да, ќе родиш глуперда

Вакви прашања ќе има еден куп осеќам :)

/мод

Последно уредено од модератор:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Се вратиле браво :cuc:

што можам да издвојам

''Ех каков живот, цел живот без пари го минав, 36 год. имам. Од никого работа не можам да добијам. Одам по улица и човек не ме гледа. Како да сум невидлив. Вртат очи, но низ мене врви поглед. Празна душа, ништо не останало, само алишта стари сами се движат по улица.''

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Поголема исповедалница од Драга Кајгана, амин.

Убо е ре терајте го нешто слично е ко шо имаше едно страниче порано испразни се ил така нешчо как се викаше.

Член од
25 март 2015
Мислења
10
Поени од реакции
1
Во право си, иста е како Glamstik:
Чекај, боите контрастите и останатите работи се слични како што кажав не сум програмер ама сум дизајнер па тие детали што јас ги гледам ти не ги гледаш. Во што е проблемот аглите се еднакви како на glamstik, соодносот на боите е нај-гнасниот што може да биде. Уште еднаш бледа копија на српското ispovesti... Не се контрај, ако не си ти тој што ја изработувал темата :neetaka:. И научи да прифатиш критика, не си супериорен и јас често правам грешки кога цртам и кога некој ќе ме критикува го замолувам да ми помогни и не му се понашам како бог да сум го фатил за тестиси. :pov:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Демек немаше доволно места за фаќање сеир, тролање и забегување на сериозно отидени фаци, па земале направиле посебна веб-страна...Маајко милаа :facepalm:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Демек немаше доволно места за фаќање сеир, тролање и забегување на сериозно отидени фаци, па земале направиле посебна веб-страна...Маајко милаа :facepalm:
абе може сакаат да се соберат на едно место сите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom