- Член од
- 19 јули 2011
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 1
Сите ние имаме некој тајни што не можеме да ги споделиме со најблиските или на социјалните мрежи што најмногу ги користеме. Затоа со таа цел е основана анонимната мрежа: http://www.Ispovedaj.se/.
Земи си ја главата, зошто не е пишано од мене, ама некој да побараше совет на истото прашање и јас исто така би одговорил, зошто одењето во војска е губење време.Глава оставам дека коментаров е од Сунѓерот Боб...
![]()
Во право си, иста е како Glamstik:Бледа копија на српското ispovesti, дизајн исто како онај од гламстик детски и аматерски...
Чекај, боите контрастите и останатите работи се слични како што кажав не сум програмер ама сум дизајнер па тие детали што јас ги гледам ти не ги гледаш. Во што е проблемот аглите се еднакви како на glamstik, соодносот на боите е нај-гнасниот што може да биде. Уште еднаш бледа копија на српското ispovesti... Не се контрај, ако не си ти тој што ја изработувал тематаВо право си, иста е како Glamstik:
абе може сакаат да се соберат на едно место ситеДемек немаше доволно места за фаќање сеир, тролање и забегување на сериозно отидени фаци, па земале направиле посебна веб-страна...Маајко милаа![]()