ispovedaj.se - Биди свој, искажи се себеси, комуницирај. Сподели ги твоите тајни и дознај ги тајните

• Креатор на темата Креатор на темата bobibrayan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јули 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Сите ние имаме некој тајни што не можеме да ги споделиме со најблиските или на социјалните мрежи што најмногу ги користеме. Затоа со таа цел е основана анонимната мрежа: http://www.Ispovedaj.se/.

Глава оставам дека коментаров е од Сунѓерот Боб...

J6uJ2Fg.png

Не верувам дека постои негде посеирџиски народ од македонскиот ама така знае секоја идеја да ја засере у поим неверојатно :D

Исповедај се бе! :pos:

Бледа копија на српското ispovesti, дизајн исто како онај од гламстик детски и аматерски...

Глава оставам дека коментаров е од Сунѓерот Боб...

J6uJ2Fg.png
Земи си ја главата, зошто не е пишано од мене, ама некој да побараше совет на истото прашање и јас исто така би одговорил, зошто одењето во војска е губење време.
:coffee:

Иначе...:pos:

1.jpg

"Имав анален, додуша само врвчето од главичката ми го стави и оти многу ме болеше прекинавме веднаш, дали е можно да сум трудна"
- Да, ќе родиш глуперда

Вакви прашања ќе има еден куп осеќам :)

/мод

Последно уредено од модератор:
Се вратиле браво :cuc:

што можам да издвојам

''Ех каков живот, цел живот без пари го минав, 36 год. имам. Од никого работа не можам да добијам. Одам по улица и човек не ме гледа. Како да сум невидлив. Вртат очи, но низ мене врви поглед. Празна душа, ништо не останало, само алишта стари сами се движат по улица.''

Поголема исповедалница од Драга Кајгана, амин.

Убо е ре терајте го нешто слично е ко шо имаше едно страниче порано испразни се ил така нешчо как се викаше.

Во право си, иста е како Glamstik:
Чекај, боите контрастите и останатите работи се слични како што кажав не сум програмер ама сум дизајнер па тие детали што јас ги гледам ти не ги гледаш. Во што е проблемот аглите се еднакви како на glamstik, соодносот на боите е нај-гнасниот што може да биде. Уште еднаш бледа копија на српското ispovesti... Не се контрај, ако не си ти тој што ја изработувал темата :neetaka:. И научи да прифатиш критика, не си супериорен и јас често правам грешки кога цртам и кога некој ќе ме критикува го замолувам да ми помогни и не му се понашам како бог да сум го фатил за тестиси. :pov:

Демек немаше доволно места за фаќање сеир, тролање и забегување на сериозно отидени фаци, па земале направиле посебна веб-страна...Маајко милаа :facepalm:

Демек немаше доволно места за фаќање сеир, тролање и забегување на сериозно отидени фаци, па земале направиле посебна веб-страна...Маајко милаа :facepalm:
абе може сакаат да се соберат на едно место сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom