Искуства со полицијата!

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување

Сте имале ли искуство со полицијата?

• Вкупно гласачи
    312

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Наведете и раскажете случки што сте ги имале со полицијата. Било да се позитивни или негативни.

Еве јас до сега имам два негативни случки и еден позитивен.
Негативнен 1: Изедов пендрек коа протестирав пред грчка амбасада пошо фрлив камен кон педерската амбасада.
Негативен 2: Солзавец пред очи...при тепачка со Ајдуците од Струмица...Вардар - Беласица!
...а позитивна и интересна случка ми е коа со една полицајка си се шмекавме и разменувавме шали. Јас...копиљ прва средно и ласкам на џандарката. (стварно беше убава)...исто на стадион беше! Не контролираа дали имаме нешто предмети у себе. Јас бев пијан. И почнаа тоа пандурите да ме претресуваат...јас со сиот пијан ум им викам Не ме допирајте. И покажувам со прст и викам пред сите џандари...единствено може да ме претресува е само оваа прекрасна полицајка. Полицајката се насмеа :)...и ми рече: Да не сакаш да те "погалам" со пендрекот мајмун еден...и така си разменивме ете да кажам еден полициско-цивилски шмек :)...да продолжев со гомна јадење...можеби и ке добиев пендрек! :)
Повелете...споделете ги вие вашите интересни и неинтересни искуства со МВР :)

Негативен:Пендрек од Охридски смрдливи џандари зашто бев пијано скопјанишЧЕ ...

Друго ми е се исто ... Коа те тормози џандар неможе убаво да ти биде .... макар и на заебанција ....

Поминав заминувам кај не е битно, и гледам две полицајки. Е сега оти ме интересираат детали конкретно гледав на која поубаво и стои униформата :). И таман завршив со обсервација го вртам погледот на другата страна и го гледам сватот (на сестра ми свекор, и тој е полицаец). Накратко малку разговор каде што како, и на крајот ми вели сватче добри парчиња а? Се насмеав и со тоа му дадов потврда :).

паа имам неколку

1. Ме однесоа у станица ради тоа што немав сигнални светла на мојот ТОЧАК а си возев по улица.. и требало да платам незнам колку таму казна.. ја немав ни денар у мене идев накај школо ... и така си отидов до станица со марица... и со врски ме пуштија и стигнав на 3ет част у школо

2. Изедовме ќотек ја и другари на сред плоштад па дававме изјави...

3. не помешаа со други малолетни криминалци мене и другарите.. па трчаа по нас ко луди а ние си одевме нај нормално незнаејки шо се дешават :)...

и ваљда толку

Негативен 1: Преноќување во станица и создавање на криминално досие.
Причина: Тепачка со некои луѓе во парк.
Негативен 2: Преноќување во станица и зголемување на веќепостоечкото криминално досие.
Причина: Тепачка со некои луѓе во Кисела Вода.
Негативен 3: Преноќување во станица, овојпат не зголемување на досието.
Причина: сообраќајка со сестра ми. [бев повеќе сведок овде]. :)

vo stadion udriv policaec pa drugiot me mavashe so pendrek u grb :)

ima uste ama...ostaj sega hehe

Хммм...
На трибина еднаш...се качив на столче и цајканот дојде почна да ми кења нешо...да се симнам...а јас не сакав и тоа револт создава
Во осмо тепачка школо vs школо...ама добро поминав...
И пред гр*ка амбасада...дивеењето кога беше...немав со кој па сам отидов...и имаше инциденти...(па се сретнав со брат ми и неговата дружина)па низ ГТЦ мававме се што не е македонско...претепавме и 2-3 албанци тука не видоа повеќе џандари...па проблеми со нив...и така...животот е пред мене ќе има уште искуства...иако не смеат да ми отворат досие...(си знаат после)

Имам одено 2-3 пати внатрешни за некој тепачки. Порано секој втор викенд не акаја од земја на стадион, а и скоро секоја вечер алфите ме застанват и по џепој ми гибат. Ништо посебно.

Хммм...
На трибина еднаш...се качив на столче и цајканот дојде почна да ми кења нешо...да се симнам...а јас не сакав и тоа револт создава
Во осмо тепачка школо vs школо...ама добро поминав...
И пред гр*ка амбасада...дивеењето кога беше...немав со кој па сам отидов...и имаше инциденти...(па се сретнав со брат ми и неговата дружина)па низ ГТЦ мававме се што не е македонско...претепавме и 2-3 албанци тука не видоа повеќе џандари...па проблеми со нив...и така...животот е пред мене ќе има уште искуства...иако не смеат да ми отворат досие...(си знаат после)
Заборавив да додадам...му имам пеено на џандар 10 метри од него Ех што мразам многу џандари со плави капи како...ама ништо не ми напраи само се сврте и ми рече нешто ама јас не го слушнав...

паа бегано неколку пати од пенџери скокано ради рација од по кафичи.
еднаш ме имаат бркано низ село (среќа шо знаев кај одам во мое село само не можат да ме фатат) јас со 50 ццм скутер тие со крајслерот им е фитилосав. и ред други работи

Цајкани на врата у 2:30 сабајле и тупење пола саат дека не смеам да пуштам гласна музика толку касно и дека казна е 500 евра. :)
Среќа поминав само со усна опомена. :)

Јас и едни другари ги заебававме едни пијани полицајци, кои пиеја и мочаа пред владата.

еднаш одиме со еден другар накај ноќен клуб и така поднапиени ја пеевме шефе од ласт експедишн и баш коа помина марицата ние се издравме МУРИЈА и овие чаушиве почнаа да масираат, другар ми е бааѓи поврзан па отпосле сфатија дека неможат многу мајтап да си праат, и после неколку минути курчење и закани едниот ни вика:„немојте така бе деца некој проблем може да ви направи“ - да да баш така исто ко на К15 а ние се валкавме од смеа :pos2:

Бевме кај еден другар на роденден во втора година средно и на крајот на роденденот кога останавме уште4-5 души ни викнаа полиција.Дојде цајканот и нешто почна да се курчи и се искаравме многу,па не запиша и никому ништо.Друга случка е на Градски во Скопје кога играа КАРАОРМАН-Тиквеш после случувањата со Бучко во Струга.И нешто провоцираа специјалците изнерирани после тепачките во Струга,се качија на трибина и за малку не го наебавме и се помина како што треба.Друга случка е во Струга на стадион кога направивме инцидент со некои фанови на Тетекс па фрлив со шише Кока-кола и место на навивачот на Тетекс ја погодив цајканката и таа ме бркаше ама и избегав:smir:

За среќа не сум ги имал. Освен рутинска контрола со автомобил :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom