Искуства со марихуана

• Креатор на темата Креатор на темата Michael Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ставаат ли дрога у тревата?
ЛОЛ, бате, само си се мавнал јако и не си знаел да возиш филмот. Уба параноја те измавала. Пошто си решен да не пушиш веќе, ќе ти речам само дека друг пат, не тегни дотолку одеднаш за да те сокрши. Ако не си пушел барем две недели, не тегни лакомо.
3. Кога пушиш стално, не тепа ни паника ни ништо.... пошто укопчаш како да си го возиш филмот. Требало дома ко си стигнал у стано, да сролаш уште едно, па уште едно пред спиење.

Индиките - сечат нозе. Си пушел индика и затоа те притиснала и си имал тие телесни искуства, стрелката во грло... веројатно било некој убав сканк европски или бугарски. Скопје има добри индики. Ако ти отсече нога, знаеш дека е индика. Таа се пуши за пред спиење.
Сативата, на пр, авганистанецот, албанската мава во глава, прави асоцијации. Но како и да те мавне, ако се избедираш и не знаеш да си го средиш филмот - тоа е.
Но немај страв, јас имам преживеано барем 200 вакви трипови, и доволно многу добри кулирања, за да не се сеќавам на лошите.

Што е ова шпиунажа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:?
која шпиунажа бе, види шо има дешавано бе.. да смениме малца јебига веќе монотоно станува. Трипал дечкото бедови незнај да ја вози

Ниту сум неизживеан, па ниту се дивам. Темава ја отворив зошто секогаш само мене ми се случуваат вакви работи со трева, и нормално дека се загрижив зошто само мене ми се дешава тоа. Сите се смеат, а мене ме маваат паники и незнам што правам.. еве гледам дека има и други со слични искуства како моите. :)
Од првиот пат ке те фаќаат паники и кризи ама после 3-4 пат нема гајле. Јас пушам мн ретко скоро на 2-3 години еднаш ама па затоа ( паники ) ме фаќаат :D

Форумов го читаат и АЛФИ. Ќе ви дознаат локација и ќе јадете ќотек! Џанаци недни! :icon_lol:
Анархофеминизмот се бори за или против марата ? :D

Как ти се свиѓа мојот нов аватар ? :P

Megabet, Makbet.
Мегадет.

Во 60тите, Битлси станаа најголем бенд во светот. Додека старееја, на 28 години ја најдоа транцеденталната јога и медитација, а таму и ганџата.
Ганџа манџа. Јога дрога. И оп, Сарџн Пепер човече. Најлудиот албум некогаш направен. Psyche. Zoroastrism.

Стави слушалка, запали и тогаш пробај дали ќе те избедира. Стави си сок до тебе, се што ти треба, да не стануваш. Препушти му се на албумот. Тоа е бедирање. Кај брзаш. Природата се прави полека, со мудрост, затоа не греши. Животот е овде и сега, тоа ти кажува марата.

Кога имаш кошмари, тие иако се ужасни, но се многу значајни за разумот. Тие те спремаат за ситуации во кои ќе мора да знаеш како да постапиш. Стравот од смртта е една од работите кои никогаш нема да ги надминеш, бидејќи никој не успеал да открие како да и побегне на смртта... Освен Исус. Во Библијата се спомнуваат многу кои живееле долговечно, по 9 векови. Но Мојсеј виде грмушка во оган. Си видел расцутен канап?
Уљето за премачкување - се прави од канап.
Мирото за балсамирање на мртвите, од смола од канап. Лазар се крена од смртта.
Канапот е овде пред се што ние знаеме и помниме. Нашите предци го славеа.

И престанете да ја нарекувате МАРИХУАНА. Тоа е шпанско име за дрога. Таа си има име, канабис сатива, индика, аутофлавер, вајт видоу, АК 47... Дот.

Злоупотребувајте го канабисот на сопствена одговорност. Ваљда сте доволно свесни за контраиндикациите. Се додека е нелегален, тема за некакви „искуства со марихуаната“ на форумов нема да постои. Имаме тема за негативните страни која се наоѓа во подфорумот за Здравје, но не сакам да го прикажете пушењето на канабис како позитивна и кул работа. Што е следно? Ваши искуства со дувањето лепак? Можеби споредбата со лепакот не е на место, но опфаќаат една иста осетлива тема. Поради тоа и ја затворам оваа дискусија. Не би сакале некој да дојде до заблуда читајќи ги вашите постови.

Злоупотребувајте го канабисот на сопствена одговорност. Ваљда сте доволно свесни за контраиндикациите. Се додека е нелегален, тема за некакви „искуства со марихуаната“ на форумов нема да постои. Имаме тема за негативните страни која се наоѓа во подфорумот за Здравје, но не сакам да го прикажете пушењето на канабис како позитивна и кул работа. Што е следно? Ваши искуства со дувањето лепак? Можеби споредбата со лепакот не е на место, но опфаќаат една иста осетлива тема. Поради тоа и ја затворам оваа дискусија. Не би сакале некој да дојде до заблуда читајќи ги вашите постови.

Ме потсети на малите циганчиња , тура кило лепак у тоа кесата и дува човече НЕОСТИК ... тоа само ко ќе го мириснам ме печат очите , а циганчињата со помош на таа кеса си го " олеснуваат " животот , а ко што можев пред некој ден да приметам едно мало девојче, се кладам немаше ни 8 години влече ли влече и изгледа и снема па дотураше цел автобус смрдеше на лепак :) Стварно не ми е јасно какво дејство има тој лепак ? Опијанува ли што толку го влечат? Нели може срце да и застане моментално, сепак ѓаволот ја фаќа слично како и цигарите, самошто ова повеќе пече па го дувкаат :D

Не кажав дека е пушењето трева е позитивна и кул работа. Убаво си пишав дека кај мене влијае негативно.

Ме потсети на малите циганчиња , тура кило лепак у тоа кесата и дува човече НЕОСТИК ... тоа само ко ќе го мириснам ме печат очите , а циганчињата со помош на таа кеса си го " олеснуваат " животот , а ко што можев пред некој ден да приметам едно мало девојче, се кладам немаше ни 8 години влече ли влече и изгледа и снема па дотураше цел автобус смрдеше на лепак :) Стварно не ми е јасно какво дејство има тој лепак ? Опијанува ли што толку го влечат? Нели може срце да и застане моментално, сепак ѓаволот ја фаќа слично како и цигарите, самошто ова повеќе пече па го дувкаат :D
Тоа е една од најштетните работи.
Зависност, не знам дали воопшто ствара, ама има прилично голема штетна вредност.
Ефектот е - халуцинации. Малите Ромчиња, по улиците, со тоа успешно и киднуваат на тешката реалност, без да се плеткаат со скапиот хероин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom