Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Пола година само што помина а веќе се изначитавме срања од труливе 35 години уназад обид од држава.
Драчево семејно насилство, Кочани пожар у дискотека, Прилеп убиство на пола фамилија, ова девојче со ретардирана лезбо мајка.... и уште многу глупости.

Крајот е близу. Не се грижите за невините жртви.
Ми текнува на дебатата на поедини членови кои не убедуваа дека е каде каде побезбедно од на запад и како немало тука криминал и слични срања.
На тоцку народ шо сме останати ова се страшни бројки, порано можи било безбедно да се живее тука ама сега не е безбедно ни од врата да излезиш оти можи некој од пред врата да те собери со мотор или кола. Не ни требаат нас емигранти, сами ќе се испоубиеме.

Не, туку ќе си фатам авионот под нозе. Заклучвајте се вие тука и шлукајте му на Мицковци и Заевци дури ви ја продаваат државата пред очи и ви продаваат ветер во магла.

Исели се шлукај му на Мухамед таму кај шо ќе одиш.
Од кај знајш ти јас кај ќе одам ?
Овде на кој му шлукаш ти ? Пајазити, Ахмети, Османи, Меџити ... не се добројват.
Во сопствена држава Мухамедовци колку да сакаш, таму кај шо ќе одам барем поубав живот ќе живеам и чист воздух ќе дишам.

Од кај знајш ти јас кај ќе одам ?
Овде на кој му шлукаш ти ? Пајазити, Ахмети, Османи, Меџити ... не се добројват.
Во сопствена држава Мухамедовци колку да сакаш, таму кај шо ќе одам барем поубав живот ќе живеам и чист воздух ќе дишам.
Македонија била продадена, не бил западот, што пола население се доселеници од африка и арабија.
Живеј, не замарај.

Да да, исто е да ти дојдат доселеници и да живеат според тие закони таму и да ти дојди некој Љутви да ти менува име, идентитет и притоа да ти ја окупира цела држава, да не плаќа даноци, дури ти се искинваш за миналец и плаќаш казни за се и сешто а него мува не го лази.
Арно за Вања се крена цела држава на нозе иначе ќе се заташкаше цел случај, и ден денес ќе се водеа како исчезнати како и еден куп други.

Да да, исто е да ти дојдат доселеници и да живеат според тие закони таму и да ти дојди некој Љутви да ти менува име, идентитет и притоа да ти ја окупира цела држава, да не плаќа даноци, дури ти се искинваш за миналец и плаќаш казни за се и сешто а него мува не го лази.
Арно за Вања се крена цела држава на нозе иначе ќе се заташкаше цел случај, и ден денес ќе се водеа како исчезнати како и еден куп други.
Da sekako ti vrska nemas deka migrantite si go cicaat socijalniot fond tamu beter od Aracinovo.
Pobrzaj so selenjevo oti nema da ostane nisto za tebe.

Ми текнува на дебатата на поедини членови кои не убедуваа дека е каде каде побезбедно од на запад и како немало тука криминал и слични срања.
На тоцку народ шо сме останати ова се страшни бројки, порано можи било безбедно да се живее тука ама сега не е безбедно ни од врата да излезиш оти можи некој од пред врата да те собери со мотор или кола. Не ни требаат нас емигранти, сами ќе се испоубиеме.
Многу гледаш црно - бело. Не е се така.
Овде имаш фрка од неустановеновени писхопати ама немаш скоро па никаква фрка со уличен криминал и дека некој ќе те заколе и силува. Секако освен ако не се закачиш со опасни фаци.
На запад имаш фрка у 8 вечер да идеш по пиво или по сок затоа што на секое ќоше те демне нига или муџа да те заколе и силува.

Полицијата и ваму и таму кур ќе ги боли да работат.
Но ако криминалот го стори рандом човек одма казната ќе го стигне а на запад прво ќе гледаат дали е обоен или белец за да знаат каква пресуда да донесат.

Не ја нервирајте Чолка @cholismo
Не е во стање жената вас да ве расправа...
Не бе таман си сум :)

Јасно ми е, ама и тука стануваме див запад полека полека.
Вања на сред бел ден ја киднапираа од пред зграда. Скопје пак е хаварија, Битола сеуште има некоја слобода, секој со секој се знаеме и помирно е, до кога не знам.

Не ја нервирајте Чолка @cholismo
Не е во стање жената вас да ве расправа...
Затоа сега сега за замена ни дојде Мачка. 100 пати похистерична и подива од Чолка.
Автоматски споено мислење:

Не бе таман си сум :)

Јасно ми е, ама и тука стануваме див запад полека полека.
Вања на сред бел ден ја киднапираа од пред зграда. Скопје пак е хаварија, Битола сеуште има некоја слобода, секој со секој се знаеме и помирно е, до кога не знам.
Така е во право си. Ама кај Вања случајот не е рандом без никаква заднина или ситнопрофитерска заднина. Напротив испомешан и искомплициран е вкрај.
На запад не знам дали знаеш дека такви Вањи секој ден се киднапират и силуваат од рандом муџи и нигроси.

Затоа сега сега за замена ни дојде Мачка. 100 пати похистерична и подива од Чолка.
Автоматски споено мислење:

Така е во право си. Ама кај Вања случајот не е рандом без никаква заднина или ситнопрофитерска заднина. Напротив испомешан и искомплициран е вкрај.
На запад не знам дали знаеш дека такви Вањи секој ден се киднапират и силуваат од рандом муџи и нигроси.
Муабетот беше дека на толку малку народ голем криминал и убиства има, Германија има ама живеат колку раси измешани, 85 милиони држава е, тоа сакав да кажам.

Da sekako ti vrska nemas deka migrantite si go cicaat socijalniot fond tamu beter od Aracinovo.
Pobrzaj so selenjevo oti nema da ostane nisto za tebe.

Ете и во Словенија имаш 30.000 косовари, дали мислиш се однесуваат исто како овие нашите тука ?
И кај нас партиската и учк администрација го цица буџетот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom