Is Macedonia Hellenic?

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
15.825
Поени од реакции
33.903
Локација
Cuckedonia
Ова е анкета во кое се изнесува мислење дали Македонија е Хеленистичка или не. Резултатот е Да-50%; Не-49%. Ајде да го промениме :D
клик

А за кое треба да гласаме? А треба да се расправаме со чистокрвните Хелени доле? А зошто има 99%? Скопјаните се криви?

ајде уште малку клика останаа да ги минеме.

Хахаха еден разлика :D :D :D sent from gods :P

Абе како може да биде Македонија на некој друг.Македонија на македонците.Мене дедо ми ми раскажуваше како нашиот херој Кузман капидан ги ништел гегите како Питу Гули херојствувал на Мечкин Камен за тоа како Ѓорче беше предаден од бугарофилите како Гоце загина за идеалите на Никола Груевски за тоа како Самуила им пркосеше на византијците и за големиот Александар кој мама им плака на грците.

Само едно Q...
Останатиот 1 % од анкетава се надополнува со гзолижење?

Ако саката да гласате повеќе пати...
...избришете cookies преку вашиот интернет прелистувач и пак отворете ја страната. По секое гласање повторете ја постапката. Не треба многу, секој по 10 пати да гласа и уште денес ќе ги стасаме... :vozbud:

А што ќе добијам ако победиме?

Ќе добиеш сертификат дека си АНТИЧКИ МАКЕДОНЕЦ!
Сертификатот се состои од:
* Бугарски пасош
* Комплена дискографија на артистите од издавачките куќи Пинк, Паинер, Планет и многу други...
* Партиска книшка

Ќе добиеш сертификат дека си АНТИЧКИ МАКЕДОНЕЦ!
Сертификатот се состои од:
* Бугарски пасош
* Комплена дискографија на артистите од издавачките куќи Пинк, Паинер, Планет и многу други...
* Партиска книшка
Значи да не се замарам.

Садисфакција.

Сатисфакција ми носи јадење и :drk: ова не ми го ни дига.

Се покачи разликата во нивна корист.... мораме да ги сфатиме не им е лесно.Колку само се трудат да докажат самите на себеси дека се Македонци...на нивен форум и пак неможат да изгласаат во нивна корист :)

Цццц незнам зошто сите се замарат со вакви глупости.Македонија си е независна земја со македонски народ и македонски јазик.Како може да биде грчка?

ја колку шо гледам 51% е не 48% е да сега во моментов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom