Iron Maiden

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување
и ја мислам дека лани беше втор, барем така Стив имаше изјавено (можно е да е со Брус втор) него шо се замараме со тоа кажете дали на некој му стигнало карта од овдека што се порачуваше?! а Брус во Белград кажа дека следниот пат ќе биде он д факин футбол стејдиум па да се надеваме дека следнио пат ќе е сега (што не ми се верува).

Mr.Crowly aj oladi od temava si imas tema za kiss. Najselskiot rok bend na planetava i pisuj si tamo.
A samo da ti kazam maiden se izmisleni za kiss u sekoj pogled pa taka da prestani da ljubomoris i sooci se so vistinata be :drk:.
I zasrami se za ova so go napisa:kesa:

zasramen sum mnogu
p.s ne e Yan gillan tuku Ian gillan
:pos2: i da me dirame kiss
zakk wyld rulzz

zasramen sum mnogu
p.s ne e Yan gillan tuku Ian gillan
:pos2: i da me dirame kiss
zakk wyld rulzz

Pa namerno i e napisano Yan Gillan Ako ne si znael da ti kazam a inace znam kako se pisue popismen su od tebe kade kade.
I ti rekov oladi od temava imas temi za kiss i ne zamaraj poveke akmak eden.
P.S. Za site: videte go omileniot bend na Mr. Crowly kolku nema poima od svirenje, dvajcata gitaristi svirat edno isto solo na razlicna skala i slusnete samo kakvi greski praat:

ne rekov deka ne gi biva rekov ne znaat da svirat ni priblizno kolku maiden a inace imaat dobri pesni.Ama se dodeka se jade gomna za maiden ne fermam drug bend.

ova bese zaebancia za maiden gi slusam i jas ama malce da go razdrman drugarceto
dobri se osobeno adrian smith
pozz yan :drk: jak

абе како можете на меиден тема вие за кисс да се расправате, немогуче! да не почнуваме пак за тие кисс,

Порачав карта преку тој сајтот .. и на мејлот ми стигна дека треба да пратам 40 евра у банка у хрватска за да ми ја донесат картата .. така да нека се носат у ПМ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom