Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои се подобри stagemasters би кажал Мејден, секогаш се полни со енергија посебно Брус и знаат како да контактираат со публиката. А Металика во ова некако не ми се нај нај, некад го тупат многу.
Па добро сепак Металика се малце повеќе покомерцијализирани од Мејден. И ти си во право со постов.:smir:Тука си ептен во право, Металика ми делуваат многу туѓи , свират се особено албумот Мастер оф Папетс ми е ептен на душа, арно ама Мејден ко ќе го пуштиш мислам незнам ептен јак дојам даваат, а Металика пред се би ги оквалификувала како комерцијален Метал и то.
Тука си ептен во право, Металика ми делуваат многу туѓи , свират се особено албумот Мастер оф Папетс ми е ептен на душа, арно ама Мејден ко ќе го пуштиш мислам незнам ептен јак дојам даваат, а Металика пред се би ги оквалификувала како комерцијален Метал и то.
Абе да Металика си е Металика,ама си ги чул Мејден?Металика си е Металика не можете да ја рамнете со нути една група, Металика се цареви на металот ...
Уште прашуваш, како не ги слушам и двете немам зборови....Абе да Металика си е Металика,ама си ги чул Мејден?
Нема шанса да бирам меѓу овие два,иако моментално повеќе ги сакам Металика,пак не можам,ќе ми се лутат другите![]()