IRC прашања, помош, #pletenje итн.

• Креатор на темата Креатор на темата HuLiGaN
  • Време на започнување Време на започнување
Dojdete vo #Kajgana88 ni trebaat povekemina za da go registrirame kanalot!!!

Pa nikoj nema na kanalot.......i stvarno so ke ti e 88

Ete Edna Nova kako sto e away ili brb moze da koristite bbl toa vi znaci ( Be back Later)..........i kazete kako da se izlecam dobri 3 i pol godini sum zastanat sekoj den na irc kako da se izlecam ima li nekoja recept ????

MaJSTOrOT напиша:
Ete Edna Nova kako sto e away ili brb moze da koristite bbl toa vi znaci ( Be back Later)..........i kazete kako da se izlecam dobri 3 i pol godini sum zastanat sekoj den na irc kako da se izlecam ima li nekoja recept ????

Sega pocesto izlegvaj si so zenskata,pomalku vreme pred komp.pojke so zenskata i ke se otkazis i od mirc i od se:)

Дојди на кајгана:)

еј што е бе проблемот никако да се конектира во #macedonia ми пишува "you were kicked from #macedonia by Muad' Dib (banned: Flood Kick Sc@ipt PlemeVM" или " #macedonia unable to join channel ( channel is full)" нека каже што е проблемот некој цела македонија мирца во тој канал .....а јас не :(

Навиваат за Јувентус затоа не те сакаат.

KOJ E TOJ VLATKO29 NA #PLETENJE .. da mu go zakacham od pozadi oti ... Zasho sum na ban mozi nekoj da kazi `? ahIAHAiAhAiHA. Mene deka ne me pali 29 godishni mashki i nekam da dudlam so nif.. ne znachit deka trebit da bidam na ban posho mu daaam korpa ! blaaaaaaa (=

i btw .. dur mi davate odgovor.. daj kazete nekoja dobra skripta isto.. ustfari nekoja interesna.. da ima sho da se zanimavam :D

:) Ja sum Vlatko29 :) tesko deka kje dobies odgovor na prasanjevo dunde malo :) stanue zbor za kredibilitet :) pomalku zamaraj se so mircot :)

Кој кредибилитет бе Кали, играње кур-ташак ти е тоа (=

Ja kazav :) neam namera da se pravdam pred decinja :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom