Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Досега ми кажуваш каков досег имаат Иранските воени опреми, оти треба да дојдат носачите поблиску, нели 2,500 до 4,000 км имаат досег? Каде се потопените носачи? Еден воен брод немаат потопено бе еј, еден. Цела Иранска морнарица е на дното на океанот. 30-0 и мислиш дека Иран победува. Искрено ти викам преиспитај си го размислувањето, запоседнат си со Лорд Бебо и слични ботови.

Во 4К, снимки направени во ирански воздушен простор. На оваа страна не им требаат видеа од мобилни телефони, оти цел ирански воздушен простор е на САД.

Неверојатно е каква тунелска визија имаш. Ама си легнуваш полека на брашно, до завчера ги тераше у пм сите што ќе спомнеа копнени напади - сега си волонтер за гинење во први борбени редови.

Кауч-експерт, немаш поим како функционира реалниот свет, и тоа е во ред, така е со мнозинството. Целиот ден го минуваш на социјални мрежи и форуми, а надвор од тастатурата и екранот ништо не си видел. Едно време им се смеевме на луѓе како тебе.

Буквално си дефиницијата за „теоретичар“ од оној стариот К-15 скеч со Теоретичарот и Практичарот.

Економијата ги погодува сите граѓани, ама ти не знаеш ни основно како функционира економијата. Само ја повторуваш пропагандата што ја цицаш од ботови и ехо-комори.
Шо кyp знаеш па ти јас колку знам, или како го поминувам денот?
Ти прво треба нешто да знаеш за да процениш кој колку знае. Ама главата ти е наполнета само со МИГА, изгледа нема место за друго... Тажно уствари, којзнае што ви прават кога ќе дојдете таму ама очигледно скроз е успешно.

Неверојатно е каква тунелска визија имаш. Ама си легнуваш полека на брашно, до завчера ги тераше у пм сите што ќе спомнеа копнени напади - сега си волонтер за гинење во први борбени редови.

Ти прво треба нешто да знаеш за да процениш кој колку знае. Ама главата ти е наполнета само со МИГА, изгледа нема место за друго... Тажно уствари, којзнае што ви прават кога ќе дојдете таму ама очигледно скроз е успешно.
Чим со Ронацот мислиш дека видеото од Нејтанјаху е АИ тоа се зборува за твојот интелект или недосаток на интелект...

Каде се потопените носачи?

Експертчето велеше дека нема шанса САД да нападнат.
После велеше дека ако нападнат носачите ќе биле нуркачка атракција.
Сега не биле доволно блиску до Иран. (секако дека еден е блиску)
Ќе имале илајдници жртви ако го освојат островот.

Слепа кокошка ќе погодеше нешто.

Шампион по виткање кичма и избегнување прашања! Иранската опрема има домет? Добро, а потопените бродови каде се?
Знам колку знаеш според тоа што го пишуваш. МИГА – Make Islam Great Again? Знам дека си чист МИГА, главен пропагатор на муслиманската пропаганда. Најјакото е што ни сам не сфаќаш дека ја туркаш таа пропаганда.

Експертчето велеше дека нема шанса САД да нападнат.
После велеше дека ако нападнат носачите ќе биле нуркачка атракција.
Сега не биле доволно блиску до Иран. (секако дека еден е блиску)
Ќе имале илајдници жртви ако го освојат островот.

Слепа кокошка ќе погодеше нешто.
Кога ќе им ги уништат сите лансери, а веќе им ги уништија над 60–70%, тогаш ќе викаат: 'Дојдете уште поблиску, да ве погодиме со чатал!'

AI бригадите им се во полна сила.

Trump urges UK and other nations to send ships to help secure Strait of Hormuz after Iranian attacks​

Чим со Ронацот мислиш дека видеото од Нејтанјаху е АИ тоа се зборува за твојот интелект или недосаток на интелект...
Симни ми се од кypoв и воопшто не се замарај со мојот „интелект или недосаток на интелект“.

Симни ми се од кypoв и воопшто не се замарај со мојот „интелект или недосаток на интелект“.
Ај прати некое АИ видео од Телеграм од Србо Зналац и не се нервирај.

Шампион по виткање кичма и избегнување прашања! Иранската опрема има домет? Добро, а потопените бродови каде се?
Тоа за кичмата, кажи ни повеќе од аспект на МИГА бот.

За бродовите прашај ја морнарицата која не ги извршува наредбите на врховниот заповедник: Им беше наредено да пратат и заштитуваат танкери низ теснецот. Не ги извршуваат наредбите.

Кога ќе им ги уништат сите лансери, а веќе им ги уништија над 60–70%, тогаш ќе викаат: 'Дојдете уште поблиску, да ве погодиме со чатал!'

AI бригадите им се во полна сила.
Џам свиткаа „60–70%“... Сега уште како што најавуваат да прогласат победа и да се повлечат со опашот меѓу ногите.
Патем, да: Седат надвор од домет. Ни покрај Хутите немаат г`з да поминат за накај теснецот. За тој што бил „блиску“, сеуште се надвор од домет. Нека дојдат поблиску да испратат некој танкер, како што нареди ПОТУС-от.

Ај прати некое АИ видео од Телеграм од Србо Зналац и не се нервирај.
play-violin-violin.gif

Aj сега сериозно - симни ми се, иди замарај некој друг.

Choke... Choke on the hand! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom