Current estimates for civilian death toll in Iran are at 1,000+ in four days vs 12,000 in Ukraine over four years.
Нека ѕвони ова како потесетување колку се отекува и потеа мaдиња за цивилни жртви во војна во Украина во која генерално се пази на цивилни жртви.
Еј, за 4 дена 1000 цивилни жртви во Иран. Наспроти 12к за 4 години во Украина.
Најди го дечкото кој го коментира истражувањето, или самите истражувачи, и објасни им како ти можеш да ги демантираш нивните резултати со расфрлање со мислење и спомнувања на неколку хаплогрупи.
Џабе бе другар, прифати дека не си во право. Никаде немаат ни заклучок дека ашкеназите се Европејци, тоа ти заклучи дека си лаик и врска немаш од генетика. Мал милион истражувања можам да ти најдам. Само глупи арапи и овие зеленокосите го тврдат твоево и некои нови нацисти. По фаца се познаваат, не ме дупи.
ПС: да не се разбереме грешно јас не викам дека оние глупости дека се одбран народ и потомци на Аврам се точни. Да беа од еден човек немаше да имаат различни y хромозоми.
मिनाब येथील प्राथमिक शाळेवर अमेरिका - इस्त्रायलने केलेल्या हल्ल्यात १६५ शाळकरी मुली, शिक्षक, कर्मचाऱ्यांचा मृत्यू झाला. - Latest, Trending & Viral Photos, Pictures of Iran In Tears Massive Crowd Gathers For Funeral Of 165 Schoolgirls Teachers Staff 10 Photos Ppy 92 at Loksatta.com
Шпанската влада ја блокираше американската војска да ги користи своите бази за напади врз Иран, принудувајќи ги американските авиони да ја напуштат земјата. Зборувајќи на годишната конференција „Мобилен светски конгрес“ во Барселона во неделата, шпанскиот премиер Педро Санчез ја осуди таа војна на…
off.net.mk
Сорос, додуша младиот, ама па исти кур а младиот а стариот и честита на Шпанија и им препорачува на другите земји да не им дозволат на САД да им ги користат базите. Значи пази сега, Сорос кој е нели на врвот на пирамидата или еве нека не е на врвот нека е и претпоследната скала пред врвот наречена Евреите Владеат Со Светот не само што не е за, не само што не е воздржан или да ќути, туку е против Трамп т.е. Нетанјаху. Можеш ли да кажеш кој ендгејм се дешава тука?
Ендгејм нема. Светот е сцена. Нема ни леви ни десни, тоа е само драмата. Ова е само уште една сценирани војна, во која нема страни. Колку повеќе и се продава концептот за можна страна на масата, толку поуспешна ќе е драмата. Втора светска е блокбастер и бестселер по овие критериуми досега. Пошто на секоја засегната страна во воњата и беа испишани ѕидарски шестари за логоа. Тоа е и поентата на левата и десната страна - соѕидување.
Ако се повлечат јенкиве сега ќе има надеж, иранците знаат кој е ендгејмот ако продолжи вака и ќе прифатат некој договор. Само тоа ќе значи дека ќе дојдат до нуклеарно оружје и тука завршуваат сите влажни сонови на евреите за Блиски Исток.
⚡️ — An Iranian security source denied media reports claiming thousands of Kurdish fighters are entering Iran from Iraq, calling the claims "psychological warfare" after U.S. and Israeli "failures on the ground," according to Tasnim News Agency. ➡️ The security source said the border with Iraq...
t.me
— Tasnim News Agency says its reporters based in the provinces bordering Iraq (Ilam, Kermanshah, and West Azerbaijan) have seen no indication of any entry of Kurdish Iranian forces, which several Western media outlets claimed, calling the reports "pure falsehood."
Автоматски споено мислење:
Потврда за срушениот авион, и потврда дека Америте се дрзнуваат да летаат над Иран, како дека Иран сеуште има скриени асови во ракавите:
Џабе бе другар, прифати дека не си во право. Никаде немаат ни заклучок дека ашкеназите се Европејци, тоа ти заклучи дека си лаик и врска немаш од генетика. Мал милион истражувања можам да ти најдам. Само глупи арапи и овие зеленокосите го тврдат твоево и некои нови нацисти. По фаца се познаваат, не ме дупи.
ПС: да не се разбереме грешно јас не викам дека оние глупости дека се одбран народ и потомци на Аврам се точни. Да беа од еден човек немаше да имаат различни y хромозоми.
Ашкеназите денес користат новосоздаден Еврејски јазик, дел од нив сеуште користат и Јидиш. Пред да користат Јидиш не знам што користеле како јазик, и воопшто не знам (никој не знае) дали користеле друг јазик. Генетиката јасно покажува дека не се Семити.
Окулу терминот Семити, кој е ексоним: Прекини со глупи скриншотови (од што и да е тоа, аи/маи/хтмл нешо). Некогаш поимот и да почнал како име за група јазици, повеќе време се употребува и за етничка припадност. Корисниците на семитските јазици имаат поголеми или помали генетски сличности (сродност), исто како што јазиците очигледно им припаѓаат на иста група јазици. Фул ретард (добар гојим) е да земеш да тврдиш некој што генетски не е Семит, ако вештачки создаде јазик кој би требало да е семитски - и почне да го говори истиот - ДЕКА Е ФАКИНГ СЕМИТ. Не е. Ама за добрите гојими секогаш има добри приказни, добрите гојими секогаш со мерак ги голтаат тие приказни па потоа и им ги повраќаат на своите со-гојими кои не се добри гојими.
Ти сега да научиш Клингонски јазик и да се населиш на планетата на Клингонците - Клингонец ќе бидеш?
Ајде престани, не ме замарај - и мене, и другите што мораат да скокаат преку вакви заглупувања. Ако инсистираш да бидеш добар гојим, продолжи да голташ наратива и пропаганда, нека ти ја полнат главата со глупости дека нема врска тоа што сите семитски народи таму имаат очигледни сличности во фенотип па и во генотип: Ама Семити уствари да ти биле европските Ашкенази Евреи (со германски јазик) и било што различно од тоа да ти било „антисемтизам“.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.