ChaLL3nGeR
Кајгана's APEX PredaTor
- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 66
што ќе им се и нив астронаути? од каде имаат толку пари за некоја астронаутска мисија? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
последно време Русија ги предупредува иранците да не се залетуваат,ама без ефект-резултат Иран ја губи поддршката,се знае каков ќе биде резултатотКон нив гледаат и Американците, и Индија и Кина и Русија.
Сите земји заедно со САД сакаат да ве изубијат.
Не знам како не ви е јасно.
Уште ги држат некои права и начела од ООН, инаку досега ништо немаше да остани од нив.Кон нив гледаат и Американците, и Индија и Кина и Русија.
што ќе им се и нив астронаути? од каде имаат толку пари за некоја астронаутска мисија?![]()
последно време Русија ги предупредува иранците да не се залетуваат,ама без ефект-резултат Иран ја губи поддршката,се знае каков ќе биде резултатот
што ќе им се и нив астронаути? од каде имаат толку пари за некоја астронаутска мисија?![]()
Кон нив гледаат и Американците, и Индија и Кина и Русија.
И со талибанците беа порано твоите амери па сега ги ловат како елени по тоа планините таму во Авганистан. Чекај само и ќе видиш како се повторува историјата. :baeh:
Albanian, Israeli, and American flags fly together in Gllogovc-Drenas, Kosovo, on the day Kosovo declared independence. (Photo copyright K. Dobruna.)![]()
Заради ова и ќе го пиете од вашите, во годините што доаѓаат.
Седат у пештера и запишуваат кој какви знамиња вее, а кој какви пали.
Иди на твоите од Исламски Центар мафтај им со сликава, да видиш шо ќе ти речат.
И покрај тоа дркаш на муслимано оружје, нели мирен.Не се нервирај Злобна Бети, само кажувам дека америте не се со вас, ништо лошо не кажав така, само вистината!
Не се нервирај Злобна Бети, само кажувам дека америте не се со вас, ништо лошо не кажав така, само вистината!
ОК, значи Америте и Евреите се со вас.
Ете знамиња ционистички веете, има слика. Има исто слика и од прогласувањето на независност на Косово, по улиците се вееја знамиња и на Израел.
Во ред. Расчистивме кој е со кој.
А у џамиине над кои ИВЗ нема контрола, у меснана заедница сеа што е собирен центар за Ал Каеда, вехабиине шо велат за ова братство и единство на трите вери?