iPad 3 vs. Asus transformer Prime vs. Galaxy tab

• Креатор на темата Креатор на темата D_NazGUL
  • Време на започнување Време на започнување
D

D_NazGUL

Гостин
Значи причитав доста за ови етри таблета на интернет и сега за сега Асус-овиот таблет во однос цена/перформанси ми е најверојатен кандидат за да фати место на биро у спална покрај киндлот али ме интересираше дали некој од вас ги има рчкано таблетиве и какви искуства има со нив.

iPad 2 имам ..не би го мењала за ништо :)

Apple fan girl? eh (:

Galaxy Tab не ни треба да ти биде тука.

Бирај помеѓу првите два, и двата се екстра. Значи останува што сакаш Андроид или iOS.

Ајпад си е Ајпад. Моментално најдобар таблет на пазарот. Ич немој да се мислиш.

Точно, подобро од Ајпад нема да најдеш, и целиот иОС е подобар од Андроид, барем по мене.
Користев порано ХТЦ телефон, па сега работам и со еден Ајфон, и многу сум позадоволен од Ејпл и иОС.

Значи причитав доста за ови етри таблета на интернет и сега за сега Асус-овиот таблет во однос цена/перформанси ми е најверојатен кандидат за да фати место на биро у спална покрај киндлот али ме интересираше дали некој од вас ги има рчкано таблетиве и какви искуства има со нив.

Имав можност да користам Ипад 3 и Трансформер Прајм и мојот глас оди за....12 поени за.... АСУС. :D Без размислување, доколку си малку понапреден корисник и не си Епл фенбој, земај го Трансформерот одма!

Чудно е како може андроидот кај мобилните да биде толку успешен, а кај таблетите никако никако да мрдне.

Ја го имам прајмот и не би го мењал за ништо. Одличен е.

Чудно е како може андроидот кај мобилните да биде толку успешен, а кај таблетите никако никако да мрдне.

Не збори на памет, види таблет (од скапите не од ефтините) со ICS па после коментирај.

Ја го имам прајмот и не би го мењал за ништо. Одличен е.

Не збори на памет, види таблет (од скапите не од ефтините) со ICS па после коментирај.

Се зборува за продажба на таблетите во мојот коментар. :свиркам:

Се зборува за продажба на таблетите во мојот коментар. :свиркам:
Затоа што тие што купуваат Андроид обично се далеку поинтелигентни од тие што купуваат Apple и не си ги фрлаат парите за глупости.

Затоа што тие што купуваат Андроид обично се далеку поинтелигентни од тие што купуваат Apple и не си ги фрлаат парите за глупости.
Уште неможам да ја сватам поентата на таблетот и за што би ми требал... Имам смартфон и имам нетбук, што е далеку покорисно од таблет и башка поефтино.

Дали купи некој од овие таблети и ако купи што мислење имаш за избраниот таблет зошто и јас се мислам да земам еден од овие...

Дали купи некој од овие таблети и ако купи што мислење имаш за избраниот таблет зошто и јас се мислам да земам еден од овие...
Ништо не сум купил ми ги потрошија парите за одмор :(

Ќе биде на есен живи и здрави да сме

sto cena e ovoj Asusot i kade go ima kaj nas?

sto cena e ovoj Asusot i kade go ima kaj nas?
Кај нас не знам, но јас ги гледам цените во Романија и
Трансформер пад 300 е 420 евра, а
Трансформер прајм е 610 евра.
Овие 2 се многу слични во перформансите, се разликуваат по надворешноста - првиот пластика другиот метал и некои други слични дрангулки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom