IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Ако нејкеш џб напрај, има ептен подобрување апдејтов за 4 и 4с да не речам дупло побрз

Sent from my iPhone using Tapatalk
Имам џб моментално али исто како да немам затоа што немам видено а и побарано добар твик нешто одамна. Да препорачаш некоја интересна апликација, твик??

Имам џб моментално али исто како да немам затоа што немам видено а и побарано добар твик нешто одамна. Да препорачаш некоја интересна апликација, твик??
Незнам, ја користам активатор, и флип контрол центар, и battery life,тоа што ми е ептен неопходно, за др не се замарам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оф топик прашање : Знае некој како да направам Apple ID и да не ми тера број од картичка?

Оф топик прашање : Знае некој како да направам Apple ID и да не ми тера број од картичка?
идеш у апп сторе кликаш на некоја апликација за да ја симнеш, ке ти побара акаунт да напраиш и нема да ти бара картица...

Лета на 5кава. Делува побрзо од 7.0 :)

идеш у апп сторе кликаш на некоја апликација за да ја симнеш, ке ти побара акаунт да напраиш и нема да ти бара картица...
Касно гледам, веќе ставив картица и ми зеде само 1$, мислев дека ќе ми зема повеќе ама добро е :)

Брат си зедол Ајфонче со здравје да си го користиш.
Да да , вчера зедов, и многу му направив апдејт на 7.1, буквално лета :D

Касно гледам, веќе ставив картица и ми зеде само 1$, мислев дека ќе ми зема повеќе ама добро е :)

Да да , вчера зедов, и многу му направив апдејт на 7.1, буквално лета
не сум знаел ова дека зима 1 долар... сигурен си?мислам на мене не ми зема..

имаш 5 или 5ес? батерија на 3г ова она имаш некои видувања или уште е рано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom