- Член од
 - 11 ноември 2009

- Мислења
 - 2.810

- Поени од реакции
 - 2.635

1лев = 32 денара
е сега гледаш ли колку вредат Булгарките
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1лев = 32 денара
Бугарче стаса и поп да ви прави распаљотка на женитеБарем едната е Македонка судејќи по тврдењата на ОМО Илинден за бројот на Македонците во Б'лгарија. Браво на поп, се гледа - 100% маж и не е чедо на Аце великиот!

Моме, гледам многу те радува тема посветена да навредува и понижува. Тоа е најголема среќа на малиот, ситниот човек. Малите, ситни луѓе мразат сето она што не може да биде. Кога немаш собстена Црква - тогаш странските попови се лоши.Кога не ви пуштаат слободно во Брисел - тогаш лоши се оние кои можат да бидат таму. Проблемот не е во простак кој отворил темата и проблемот не е во уште неколку активни педераса кои го следат.
Проблемот е дека не можете да пораснете и бидете ГОЛЕМИ. Големите луѓе се исто така погрешни но тие се ГОЛЕМИ! За да бидеш ГОЛЕМ, за да пораснеш, за да си цивилизиран .....требаат векови и милениуми.
А вие колку сте години? На дваесет и три? Шеесет и девет? На илјада? На две илјади? На седумдесет и седум илјади години? Молја те, не ми отговарјај, всички знаем го отговора - добре е илјустриран в темата...
.........
////
хехеееее ... и ќе пораснеш ли побрзо со триење на одговорите ми?
........
////
Уште еднаш како избришеш одговорот ќе пораснеш со 100 години. Ако оставиш само простаците во темата ќе пораснеш со уште 100 ...![]()

Аааа за разврат ако зборуваме брзо учите ... гледам ги младите Македонци како им тек'т лиги кога ќе видат убава жена во Сончев Брег. Куќа ќе продаде, 2 недели тука живот да живеат!Наравоучение: ние кога ќе пораснеме, треба да бидеме како вас?
Каков дострел бугару ни престои, илјадници години ни требаат да ве стасаме во развојот. Кај можат нашите попови четири бугарки на к*р да вртат, за тоа треба со генерации и генерации искуство, имаш право. Секој збор алтан ти е.
 ..... Та за нравоучението: Прочитај пак предниот одговор и ако ти е тешко да схванеш што е напишано - јави се. Ако треба, ќе ти одржам специјална лекција ....
 Криво ми е да им земаме пари ама животот е таков .. немаат си Македонките ни ц'ркава ни попови ... добро дека сме ние да не страдаат ... 

Еве ти паричка ој почасти се некоја бугарка:за мене и збор не може да станува .. понудата еден "чист" поп од софискиот затвор ... 5 години не ја видел жена ... може и да не ти ја земе пари ....![]()

Еве ти паричка ој почасти се некоја бугарка:
![]()