Инвазија на Бугарките во Белгија

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Барем едната е Македонка судејќи по тврдењата на ОМО Илинден за бројот на Македонците во Б'лгарија. Браво на поп, се гледа - 100% маж и не е чедо на Аце великиот!
Бугарче стаса и поп да ви прави распаљотка на жените :pos:

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
Моме, гледам многу те радува тема посветена да навредува и понижува. Тоа е најголема среќа на малиот, ситниот човек. Малите, ситни луѓе мразат сето она што не може да биде. Кога немаш собстена Црква - тогаш странските попови се лоши.Кога не ви пуштаат слободно во Брисел - тогаш лоши се оние кои можат да бидат таму. Проблемот не е во простак кој отворил темата и проблемот не е во уште неколку активни педераса кои го следат.
Проблемот е дека не можете да пораснете и бидете ГОЛЕМИ. Големите луѓе се исто така погрешни но тие се ГОЛЕМИ! За да бидеш ГОЛЕМ, за да пораснеш, за да си цивилизиран .....требаат векови и милениуми.
А вие колку сте години? На дваесет и три? Шеесет и девет? На илјада? На две илјади? На седумдесет и седум илјади години? Молја те, не ми отговарјај, всички знаем го отговора - добре е илјустриран в темата...
.........
////
хехеееее ... и ќе пораснеш ли побрзо со триење на одговорите ми?
........
////
Уште еднаш како избришеш одговорот ќе пораснеш со 100 години. Ако оставиш само простаците во темата ќе пораснеш со уште 100 ... ;)

Последно уредено од модератор:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Наравоучение: ние кога ќе пораснеме, треба да бидеме како вас? :pos:

Каков дострел бугару ни престои, илјадници години ни требаат да ве стасаме во развојот.

Кај можат нашите попови четири бугарки на к*р да вртат, за тоа треба со генерации и генерации искуство, имаш право. Секој збор алтан ти е.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Моме, гледам многу те радува тема посветена да навредува и понижува. Тоа е најголема среќа на малиот, ситниот човек. Малите, ситни луѓе мразат сето она што не може да биде. Кога немаш собстена Црква - тогаш странските попови се лоши.Кога не ви пуштаат слободно во Брисел - тогаш лоши се оние кои можат да бидат таму. Проблемот не е во простак кој отворил темата и проблемот не е во уште неколку активни педераса кои го следат.
Проблемот е дека не можете да пораснете и бидете ГОЛЕМИ. Големите луѓе се исто така погрешни но тие се ГОЛЕМИ! За да бидеш ГОЛЕМ, за да пораснеш, за да си цивилизиран .....требаат векови и милениуми.
А вие колку сте години? На дваесет и три? Шеесет и девет? На илјада? На две илјади? На седумдесет и седум илјади години? Молја те, не ми отговарјај, всички знаем го отговора - добре е илјустриран в темата...
.........
////
хехеееее ... и ќе пораснеш ли побрзо со триење на одговорите ми?
........
////
Уште еднаш како избришеш одговорот ќе пораснеш со 100 години. Ако оставиш само простаците во темата ќе пораснеш со уште 100 ... ;)
Големи луѓе како Бугарите за 2 червени растур се прават :pos:

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
Наравоучение: ние кога ќе пораснеме, треба да бидеме како вас? :pos:
Каков дострел бугару ни престои, илјадници години ни требаат да ве стасаме во развојот. Кај можат нашите попови четири бугарки на к*р да вртат, за тоа треба со генерации и генерации искуство, имаш право. Секој збор алтан ти е.
Аааа за разврат ако зборуваме брзо учите ... гледам ги младите Македонци како им тек'т лиги кога ќе видат убава жена во Сончев Брег. Куќа ќе продаде, 2 недели тука живот да живеат!
НО нравоучението не е за разврат - стојте си затворени во Македонија уште илјада години лицемери моралисти .. не ми е гајле. Ако одлучите друго, пак нема проблем - ние ќе ви ги земеме парите. ;) ..... Та за нравоучението: Прочитај пак предниот одговор и ако ти е тешко да схванеш што е напишано - јави се. Ако треба, ќе ти одржам специјална лекција ....;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не им течат лигите туку вадат 5 лева од џеб и си собираат бугарка да им го испуши. Алал да ви се парите! :pos:

Истата таа ти ја жениш оти си дел од Голем народ, немаш гајле, отворен народ.

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
пак си грешка .... 5 лева ги даваат Македонките да го пушат б'лгарскиот к*р ... ;) Криво ми е да им земаме пари ама животот е таков .. немаат си Македонките ни ц'ркава ни попови ... добро дека сме ние да не страдаат ... ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Со тие грди црни згужвани фаци вас и бугарка не ви дава :pos:

Па кога ќе се земе во предвид дека сте плод од една мајка + 1000 различни семени течности = нормално е да личите на тоа што личите.

Затоа сте Голем народ нели? Создадени сте од многу семени течности :ROFLMAO:

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
пак си грешка ... Голем народ сме, зашто сите Бугари сме како попови ... Па признај си дека и тебе ти се сака да се исповедаш ... Кажи ми, моме ... кој ти ги опроштава гревовите како си немате попови? Некој црн ѓавол со голема црвена глава? За таков гаволју-бугарин веќе се плаќа ....;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
за мене и збор не може да станува .. понудата еден "чист" поп од софискиот затвор ... 5 години не ја видел жена ... може и да не ти ја земе пари ....;)
Еве ти паричка ој почасти се некоја бугарка:

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
каде си Леандро? Да ти организирам ли една исповед? Тука има многу попови - се црни ѓаволи. Ама најде уште 3 Македонки ... ќе ви излезе поефтино пак и да не го хабим барут! Ќе си ги пречистите душите ... ќе ви олесне и на телесни!!! Ајде на екскурзија во Бугарија ... :)

Член од
5 февруари 2014
Мислења
18
Поени од реакции
5
Пријател каков е овој дечко со малата топка? Да не е некој гимнастичар? Прашувам та да има време Леандра да сочини одговор пред да ми се избриша позициите ....;)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Тркала сте вие бугарите, мајќе ми. И јас си немам работа во сабота вечер. :D

Kajgana Shop