- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
е сега гледаш ли колку вредат Булгарките1лев = 32 денара
е сега гледаш ли колку вредат Булгарките1лев = 32 денара
Бугарче стаса и поп да ви прави распаљотка на женитеБарем едната е Македонка судејќи по тврдењата на ОМО Илинден за бројот на Македонците во Б'лгарија. Браво на поп, се гледа - 100% маж и не е чедо на Аце великиот!
Големи луѓе како Бугарите за 2 червени растур се праватМоме, гледам многу те радува тема посветена да навредува и понижува. Тоа е најголема среќа на малиот, ситниот човек. Малите, ситни луѓе мразат сето она што не може да биде. Кога немаш собстена Црква - тогаш странските попови се лоши.Кога не ви пуштаат слободно во Брисел - тогаш лоши се оние кои можат да бидат таму. Проблемот не е во простак кој отворил темата и проблемот не е во уште неколку активни педераса кои го следат.
Проблемот е дека не можете да пораснете и бидете ГОЛЕМИ. Големите луѓе се исто така погрешни но тие се ГОЛЕМИ! За да бидеш ГОЛЕМ, за да пораснеш, за да си цивилизиран .....требаат векови и милениуми.
А вие колку сте години? На дваесет и три? Шеесет и девет? На илјада? На две илјади? На седумдесет и седум илјади години? Молја те, не ми отговарјај, всички знаем го отговора - добре е илјустриран в темата...
.........
////
хехеееее ... и ќе пораснеш ли побрзо со триење на одговорите ми?
........
////
Уште еднаш како избришеш одговорот ќе пораснеш со 100 години. Ако оставиш само простаците во темата ќе пораснеш со уште 100 ...
Аааа за разврат ако зборуваме брзо учите ... гледам ги младите Македонци како им тек'т лиги кога ќе видат убава жена во Сончев Брег. Куќа ќе продаде, 2 недели тука живот да живеат!Наравоучение: ние кога ќе пораснеме, треба да бидеме како вас?
Каков дострел бугару ни престои, илјадници години ни требаат да ве стасаме во развојот. Кај можат нашите попови четири бугарки на к*р да вртат, за тоа треба со генерации и генерации искуство, имаш право. Секој збор алтан ти е.
Еве ти паричка ој почасти се некоја бугарка:за мене и збор не може да станува .. понудата еден "чист" поп од софискиот затвор ... 5 години не ја видел жена ... може и да не ти ја земе пари ....
Еве ти паричка ој почасти се некоја бугарка: