Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
divine напиша:
Ау да! Извинете ептен заборавив дека се пропи Гижо. Е па од тие помалите ... прифаќаш Гижо? :lol: :lol: :P

прифаќам, ама ке треба да си најдеш некој друг за куфери :lol:

Ете, новаа генерација, од пердув потешко да не дигне, бреее. Ти го рече, еееееј :shock:
Него, Дивне, а и ти Злочо, заеби куфери, нели ќе пазариме таму све шо треба за преживљавање - дијаманти, брилијанти, рубини, све шо свети, де. Шминка водоотпорна од тука - до враќање.

Aceva напиша:
Него, Дивне, а и ти Злочо, заеби куфери, нели ќе пазариме таму све шо треба за преживљавање - дијаманти, брилијанти, рубини, све шо свети, де. Шминка водоотпорна од тука - до враќање.
Како сте си ја наредиле виееее :lol: :lol: Сакам и јас :oops: 8)

Fortune te zemame so nas, nego da dogovorime den za shopping koga ke ideme po se neophodno: Bling Bling(dijamanti i slicni stvari) neophodno neli, sminki, konduri pod obavezitelno i se sto vi dojde drugo na pamet.

Da se znae, jas karta i smestuvanje samo ke im platam na Divine, Zlobnica i Гижо, a drugite sami neka se snaogaat :D . Inaku Zlobnica od mene imas pogolema suma za dzeparac za da otides vo eden "kvaliteten" soping :D .

Обавезно тераме и шопинг. Ацева, ќе изгребеме поголем џепарац за да има за сите ... значи, ние сме на трошок на вардарче, а ти на наш ... колку ќе ни е најубаво, мх, мх, мх :lol: :lol: :lol: :P

vardarce напиша:
Da se znae, jas karta i smestuvanje samo ke im platam na Divine, Zlobnica i Гижо, a drugite sami neka se snaogaat :D . Inaku Zlobnica od mene imas pogolema suma za dzeparac za da otides vo eden "kvaliteten" soping :D .
Повардарец, ја нит куфери нит мужи ко идам на пат не носам. Све плаќам сама, и престој и содржина на куфер и мужеви. Нуму се секирај, не сум ти арч - евентуално може конкуренција да ти бидам, ако чепнам нешо од дадичките :P

Олвејз лук он д практикал сајт ов д лајф :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Шо помалце тежи - то повеќе имаш впечаток дека си на одмор :wink: :twisted:

Ajde eve samo za tebe bidejki si mi eks svalerka ke gledam da bidam poprisuten tuka .

Вардарче, сум пропуштила нешто ... од кога сум ти бивша??? :twisted:

Дај бе заинтимете ме и мене малку, ич не ме играте! :)

Вардарче ме шутна а? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Здраво Мистичен, што правиш? :pos: :pos: :P

Divine vaka tajno tuka da ti kazam. Moze taka od vreme na vreme da se srekavame oti ona ne ide navamu znaci ne moze da me fati :D :D .

Eве, пробувам да бидам заинтимен пред широкиот форумски аудиториум! :)

Вардарче, јас нема да ти бидам "за сваки случај" швалерка океј? Така да ти возвраќам раскид!
Мистичен ... што ќе ми кажеш ти интимно а? :pos: :pos: :pos: :P

Kajgana Shop

Back
На врв